Hitmann47 Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 ahojte neměl by někdy někdo z okolí Ostravy čas, poslední dobou se mi zdá, že motor má zvlášní zvuk a celé auto vibruje, na volnoběh na křižovatce docela dost:) moc tomu nerozumim, rád bych měl nějaký odborný názor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka.Mayrich Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Nemáš utržený nějaký silentblok? To by vysvětlovalo ty vibrace, jinak s dunivým zvukem mám taky problém a zatím se mi tady k tomu nikdo nevyjádřil, řešilo se to tu: http://forum.skodahome.cz/topic/120518-duniv%C3%BD-zvuk-motor-20-bss-103-kw/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUP1 Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Prdlajs, to by nevibroval motor na volnoběh Nejčastěji to bývá dvouhmota, nebo vstřiky. Poslední dobou jsou ty vibrace nějaký fenomén, určitě bych sledoval ostatní témata.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitmann47 Posted August 31, 2015 Author Share Posted August 31, 2015 silentbloky mi řekl i mechanik že by to mohlo byt, ale že pry jsou tam 4 a těžko se určí který to je, takže je to pokus omyl, ale asi mi nic jineho nezbyde, a nevíte někdo čím by mohlo být že mi stoupla spotřeba cca o litr, jezdím pořád stejne trasy, všechny filtry a olej měněny před měsícem, ale spotřeba roste, vždy jsem mel 5.6- 6.5, a ted se nedostanu pod 6.6 at delam co dělam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jany123 Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Ridici vstrik KO. Neukazuje ti to na diagnostice chybu o zdvihu jehly? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparco gti Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ridici vstrik KO. Neukazuje ti to na diagnostice chybu o zdvihu jehly? ale on to ma tdi pd nie cerpadlo,treba pozriet vstreky dost casta zavada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts