Přejít na obsah

1.2 HTP 51kW po chipu - po zvýšení otáček padá motor do nouzáku - EPC

Jirurb

Doporučené příspěvky

Zdravím,

nechal jsem si chipnout Fabii II, motor 1,2 HTP, 51kW s domněním, že to pak trochu pojede...

První den to bylo OK. Druhý den po cestě do práce po svižném rozjezdu skočil motor do nouzáku, vyskočila kontrolka EPC a hotovo, po vypnutí motoru to jelo do doby než jsem tomu zase šlápnul cca nad 3000ot/min. Zajel jsem tedy zpět na servis kde mi to chipovali, projeli to komplem a nic. Vrátili do původního stavu, projeli jsme to a bylo to OK, tak zase nahráli CHIP a po projetí OK. Vypadalo to, že to mohlo být přidíráním klapky na váze vzduchu, tak ji pro sichr vyčistili. Odejel jsem s tím tedy domů a zkoušel jsem tomu šlapat a OK:

Dnes opět cesta do práce, půl cesty v pohodě, pak výjezd z kruháče, šlápnul jsem tomu a zase NOUZÁK a EPC. Tak klapka i když je vyčištěná by to být mohla a nebo něco jiného?

Asi si to pojedu nechat vrátit do původního stavu, ale zkouším předtím jestli nemáte zkušenost. Snad se to nějak nerozes... jinak...

Díky za radu.

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...