buxi86 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 zdravim,chcem sa opitat ci je mozne odpojit repracik pomocou pocitaca alebo sa to musi mechanicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 ...jedině mechanicky....pokud ti odešl na F1, což se stává velmi často, tak tam můžeš použít s jiných VW/Skoda budíků.Jednoduchá výměna za pár kaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buxi86 Vloženo 18. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 (editace) prave ze naopak on funguje,mam problem s kontrolkou oleja(cervena),stale mi po urcitom case zacne blikat(+zvukovy signal).mechanici nevedia odhalit pricinu mam menene cidlo aj olej. cerpadlo .takto som najazdil uz asi 2000km a ide mi to na nervy tak preto chcem odpojit repracik. Editováno: 18. Červen 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 hmm... ale to nebude nejlepší řešení daného problému. Ta kontrolka velmi pravděpodobně nebliká z dlouhé chvíle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buxi86 Vloženo 18. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 (editace) ano viem ze to neje najlepsie riesenie,mechanik mi povedal ze to moze byt aj elektikou. ale auto chodi v pohode a keby tam bol neaky ten vaznejsi problem tak by sa uz po tolkych km bol neako prejavil. Editováno: 18. Červen 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Necituj přímo předcházející příspěvek - porušuješ tím pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 nemuselo by se to projevit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.