Publikováno Červen 18, 201510 r zdravim,chcem sa opitat ci je mozne odpojit repracik pomocou pocitaca alebo sa to musi mechanicky.
Červen 18, 201510 r ...jedině mechanicky....pokud ti odešl na F1, což se stává velmi často, tak tam můžeš použít s jiných VW/Skoda budíků.Jednoduchá výměna za pár kaček.
Červen 18, 201510 r Autor prave ze naopak on funguje,mam problem s kontrolkou oleja(cervena),stale mi po urcitom case zacne blikat(+zvukovy signal).mechanici nevedia odhalit pricinu mam menene cidlo aj olej. cerpadlo .takto som najazdil uz asi 2000km a ide mi to na nervy tak preto chcem odpojit repracik. Upraveno Červen 18, 201510 r od Pawouk Odstraněna citace.
Červen 18, 201510 r hmm... ale to nebude nejlepší řešení daného problému. Ta kontrolka velmi pravděpodobně nebliká z dlouhé chvíle
Červen 18, 201510 r Autor ano viem ze to neje najlepsie riesenie,mechanik mi povedal ze to moze byt aj elektikou. ale auto chodi v pohode a keby tam bol neaky ten vaznejsi problem tak by sa uz po tolkych km bol neako prejavil. Upraveno Červen 18, 201510 r od Pawouk Odstraněna citace.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.