MarkusDelRey Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Aky vyznam ma napojenie a ventil-membrana v nom na sacej trubke? Prasknutu mam tu bocnu trubku pred membranou moze prave toto sposobovat samovolne pridanie plynu otacok pri pohynani auta? http://www.skoda-diely.sk/eshop/1j0129684cg-rurka-nasavania-spojovacie.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fallouter32 Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 No já jsem to nedávno měnil, protože v tom krčku to bylo prasklé a trochu tam prosakoval olej, ale membrány jsem si nevšiml, byla tam jen taková síťka, nic co by se podobalo membráně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 25. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Aspon co som videl je tam taky akoby ventil jednosmerny aspon tak mi to pripadalo ci to ma specialny vyznam, prasknuta je ta tensia rurka skusim ju mozno len obizolovat nech tesni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 26. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Trubku som obtesnil silikonom a nic sa nezmenilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.