PistaTT Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) Vraj su po novom v RS challenge pakete aj cierne leskle lakovane klucky dveri. To by mohlo byt celkom pekne.Nevie niekto - je to lak alebo folia? Tipol by som lak.Daju sa origo cierne krytky objednať samostatne? Ako velmi zlozita je vymena krytiek? Editováno: 2. Červenec 2015, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rsteel Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Ahoj, To jsi prosím zjistil kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Predstava cernych klik je desna kdyz vidim cerny kliky, hned si myslim ze clovek ma auto v základni vybave Active Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 14. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) kolega nedavno stretol novu RSu s challenge paketom a ciernymi lesklymi kluckami... myslel si, ze je to origo z vyroby, no mozno to nie je sucast paketu, ale si to chalan dorobil... bicista - myslim, ze je rozdiel v ciernej umelej hmote a lesklej ciernej (ako je ram masky, zrkadla a hagusy v challange alebo black paketoch) Editováno: 14. Červenec 2015, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Vim ze je to rozdil, ale to clovek zjisti az pri blizsim ohledani. Z dalky to bude vypadat jako skoda social edition alias Active 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 14. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) To sa da povedat aj o čiernych spätných zrkadlach... A predsa ma black paket smrnc Editováno: 14. Červenec 2015, autor: PistaTT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rsteel Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 nikde jsem se nedočetl, že by se měl paket Challenge rozšiřovat o černé kliky. Čekám na RS, barva Steel, a představa, že mi tam hodí černé kliky, tak bych blil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Taky jsem měsíc zpět objednával RSo a dával jsem paket Challenge a nikde jsem neviděl, že by se to mělo týkat i černých klik. V konfigurátoru o tom není ani zmínka. Podle mě to měl dodělané = homemade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 16. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 ok. moze byt. na bielu s challenge paketom ma to celkom laka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.