PistaTT Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) Vraj su po novom v RS challenge pakete aj cierne leskle lakovane klucky dveri. To by mohlo byt celkom pekne.Nevie niekto - je to lak alebo folia? Tipol by som lak.Daju sa origo cierne krytky objednať samostatne? Ako velmi zlozita je vymena krytiek? Editováno: 2. Červenec 2015, autor: PistaTT Citovat
bicista Vloženo 14. Červenec 2015 Vloženo 14. Červenec 2015 Predstava cernych klik je desna kdyz vidim cerny kliky, hned si myslim ze clovek ma auto v základni vybave Active Citovat
PistaTT Vloženo 14. Červenec 2015 Autor Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) kolega nedavno stretol novu RSu s challenge paketom a ciernymi lesklymi kluckami... myslel si, ze je to origo z vyroby, no mozno to nie je sucast paketu, ale si to chalan dorobil... bicista - myslim, ze je rozdiel v ciernej umelej hmote a lesklej ciernej (ako je ram masky, zrkadla a hagusy v challange alebo black paketoch) Editováno: 14. Červenec 2015, autor: PistaTT Citovat
bicista Vloženo 14. Červenec 2015 Vloženo 14. Červenec 2015 Vim ze je to rozdil, ale to clovek zjisti az pri blizsim ohledani. Z dalky to bude vypadat jako skoda social edition alias Active 1 Citovat
PistaTT Vloženo 14. Červenec 2015 Autor Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) To sa da povedat aj o čiernych spätných zrkadlach... A predsa ma black paket smrnc Editováno: 14. Červenec 2015, autor: PistaTT 1 Citovat
Rsteel Vloženo 15. Červenec 2015 Vloženo 15. Červenec 2015 nikde jsem se nedočetl, že by se měl paket Challenge rozšiřovat o černé kliky. Čekám na RS, barva Steel, a představa, že mi tam hodí černé kliky, tak bych blil. Citovat
Ramses Vloženo 15. Červenec 2015 Vloženo 15. Červenec 2015 Taky jsem měsíc zpět objednával RSo a dával jsem paket Challenge a nikde jsem neviděl, že by se to mělo týkat i černých klik. V konfigurátoru o tom není ani zmínka. Podle mě to měl dodělané = homemade Citovat
PistaTT Vloženo 16. Červenec 2015 Autor Vloženo 16. Červenec 2015 ok. moze byt. na bielu s challenge paketom ma to celkom laka... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.