ROMIK Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Nemáte někdo skušenost,vypne se čtecí lamička ve předu když ji zapnu ručně a nahodu ji nechám zapnutou a vylezu z auta a nezamknu.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 (editace) po určité době nečinosti se odpojí veškeré vnitřní osvětlení Editováno: 5. Červenec 2015, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 (editace) Nevite někdo za jak dlouho. Editováno: 5. Červenec 2015, autor: ROMIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 no u rooma se mi origo rádio vypíná, když na něm něco dělám, mám klíček v zapalovaní v poloze 0 a rádio zapnuté tak po 20 nebo 30 minutách (neměřil jsem to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.