Diamant Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Ak vypnem zapaľovanie, tak sa mi začne telefón pravidelne pripájať a odpájať k BT handsfree. Čo je veľmi nepríjemné, nakoľko sa neustále preruší zvuk rádia či CD. Robí to aj kamošovi. Neviete niekto, prečo to takto je? Prípadne ako to odstrániť (mimo vypnutia BT telefónu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Co je to za HF a jaký je telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Nevim cim to je, ale mne to dela u HF od Nokie co ji tam mam, cas od casu to z niceho nic zacne hledat telefon a vypne to radio na panelu radia se ukaze PHONE...pak ho to najde a je spokojena H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Niečo sa mi marí, že som videl nejaké nastavenie týkajúce sa telefónu (ale ruku do ohňa za to nedám, bolo to už dávno). Tá naša firemná naopak držala spojenie aj po vytiahnutí kľúčika a auto nešlo zamknúť. Pomohla aktualizácia firmware v telefóne, odvtedy to funguje super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Ak vypnem zapaľovanie, tak sa mi začne telefón pravidelne pripájať a odpájať k BT handsfree. Čo je veľmi nepríjemné, nakoľko sa neustále preruší zvuk rádia či CD. Robí to aj kamošovi. Neviete niekto, prečo to takto je? Prípadne ako to odstrániť (mimo vypnutia BT telefónu)? Také mi to dělá. Originál BT HF (dodělávané) s telefonem SE K750i. Také mi to vypojí telefon když (při vypnutém zapalování - klíček uvnitř) otevřu dveře nebo zapnu/vypnu světla. Patrně problém s firmware telefonu, protože kolega má stejný telefon a u něj se nic takového (v mém voze) neprojevilo. Ještě to vyzkoušíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Ja mám Nokiu 6630 a FW je tam momentálne najnovší. FW v RJ telefónu v aute je tiež momentálne najnovší (resp. novší ešte zatiaľ nie je). Ale robilo mi to aj so starším FW felefónu. Ak trebárs umývam auto pod oknami a telefón som nechal v izbe, tak mi je jasné, že telefón je na hranici dosahu a podľa toho kde stojím, či ktoré dvere sú otvorené, tak je mobil pripojený alebo odpojený. Ale mne skôr ide on to, že ak je zapaľovanie vypnuté, kľúč vovnútri, tak telefón ležiaci v aute sa odpája a pripája pravidelne. Pričom je v dosahu určite. Závislosť na otváraní dverí či zapnutí svetiel som zatiaľ nespozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Tak sa ľady pohli (zatiaľ len trochu). Jednak som vymenil telefón za N73 a robí to úplne to isté - odpája sa. Mal som však možnosť vyskúšať tento telefón aj v kamošovej OII MR 2005 a tam sa telefón po vypnutí zapaľovania korektne odpojí a je kľud. Takže telefónom to nie je. Preto som kontaktoval Škodovku a po niekoľkých mailoch je záver ten, že Škodovka to bude riešiť priamo s mojim servisom. Tak som sa objednal a uvidíme, ako to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Je to chyba v jednotce telefonu, chce to novější software do interface boxu. Lze to i v servisu, pokud bude co k čemu, ale přehrání bude trvat asi 90-120 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 OK, lenže mám obavy, že mám najnovší SW v jednotke telefónu. Resp. je už nebodaj aj nejaký novší? Aký je momentálne najnovší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Pokud mě paměť neklame, ve výpisu VASem je poslední SW 0060 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 No tak presne túto verziu mám aj ja. Takže novšia verzia nie je. Som teda zvedavý, kedy tento problém vyriešia a bude novší SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Vy, čo používate v aute telefón pripojený cez Bluetooth. Zaujíma ma, či sa vám telefón po vypnutí zapaľovania definitívne odpojí, alebo sa striedavo pripája a odpája. A ešte by som poprosil modelový rok a aký máte telefón. Teraz som testoval na svojom aute asi 5 telefónov (vrátane oficiálne podporovanej Nokie 6230) a odpája sa po vypnutí zapaľovania každý. A rovnako sme testovali MR2006 a odpája sa to tam rovnako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 MR2007 - SonyEricsson K750i (2x různý firmware) a Nokia 6310. Všechny telefony to dělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Ja mám tiež MR2007, tak by som uvítal skôr postrehy so staršími MR. Ale ešte mi napadlo. Nešlo by jednorázovo do HF v aute nahrať telefónne čísla z nejakého Škodou podporovaného telefónu a potom to už používať s nepodporovaným telefónom s OS Symbian? Neskúšal to niekto? Príchodzie hovory totiž zobrazujú číslo. Predpokladám, že ak by boli v tel. zozname uložené nejaké mená, tak by nimi boli nahradené tie čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Nešlo, ne se současným sw v jednotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Aj tak si stále myslím, že ak by sa na Symbian telefóne spustil nejaký SW (niaečo ako simulátor správania sa telefónu bez OS Symbian - myslím po stránke komunikácie po BT a prístupe k tel. zoznamu), tak by to nahratie mohlo ísť. Len to by Nokia (alebo ktosi iný) musel ten SW vyrobiť. To je jasné. Pokiaľ máte v aute natiahnutý tel. zoznam cez BT a po BT pripojíte iný BT telefón, zoznam v aute sa stratí, alebo sa len bude časom aktualizovať? Ak by sa zoznam nestratil, tak by mohlo byť riešením požičať si nie Symbian telefón, nasúkať tam mená s číslami (ono sa to tam nasúka samo po istej dobe, že) a potom by to už išlo prevádzkovať aj s tým Symbianom. Neskúšal to niekto? Ja tu nemám nikoho s telefónom s BT a bez Symbianu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synekvl Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 ..... Pokiaľ máte v aute natiahnutý tel. zoznam cez BT a po BT pripojíte iný BT telefón, zoznam v aute sa stratí, alebo sa len bude časom aktualizovať? .......... 2 Diamant: Seznam se "ztratí" a pokaždé při připojení telefonu se načte aktuální seznam z toho telefonu ..... Takže zase nic pro Tebe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Ale aj v prípade, že sa zoznam načítať nedokáže? Moj Symbian telefón to nedokáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.