Přejít na obsah

problem: otevreni vsech oken a dveri

schupa

Doporučené příspěvky

mně se tudle stalo, že jsem zamkl, zadní dveře se zamkly a hned odemkly. řední byly stále zamčený. Byl jsem z toho docela vykulenej a už jsem přemejšlel černě. Pak jsem obešel auto a zjistil jsem, že mám nedovřený zadní dveře. Zavřel jsem je a zas bylo dobrý. To jsem ani netušil, že to má tuto funkci. Při nedovřených dveřích se nezhasne světlo uvnitř a dveře se nezavřou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam Octu 98, 1.6 74kW a nahodile se mi po zamknuti otevrou vsechny okna a odemknou dvere. Nekdy to udela za 5 minut po zamknuti, nekdy za 2 hodiny, nekdy za pul dne.

Neslysel nekdo o podobnem problemu ?

Diky za info ...

Mas pravdu stalo se mi to taky. Zamknu vsechny dvere a okna samozrejme taky.Prisel jsem pak asi za hodku k autu jako ze jeste nekde musim zajet a divam se okno v zadu otevrene. nikdo to udelat nemohl jelikoz jsem mel auto v garazi, ale udivilo me, ze se neco takoveho vubec muze stat. Kdyz otocim klickem do polohy 0 a vytahnu ho tak mi prestane hrat autoradio komplet elektrina krom zakladnich veci a alarmu je v aute prerusena. Kdyz mam klicek venku nefunguje ani stahovani oken.NIC. Jak je tedy mozne ze se zadni okno samocinne otevre. Stalo se mi to za tyden uz podruhe.Predtim nikdy. Asi jedine reseni je zajet nekde kde montujou el. otvirani oken a alrmy. tam by tomu mohli rozumet.Jestli neni nahodou v haji elektronika oken.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...