melly Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 (editace) Zdravim v noci z 21.6. na 22.6.2015 okolo půlnoci byla v Roudnici nad Labem na sídlišti ukradena moje stříbrná octavia 1 kombi 1.9Tdi 81kW rv 2001. Dle PČR bylo auto spatřeno na průjezdních kamerách na D8 směr Ústí n.L. a pak ještě v samotném Ústní n.L. u nádraží taktéž na kamerách. Auto mělo boku na bloku motoru a na převodovce vyraženy inicialy viz foto. -RZ 7U1 1638 -VIN TMBHP21U622544053 PS: Vyraženi tam je proto, že auto už mi jednou chtěli ukrást někdy v únoru 2014 . Naneštěstí se mi den před prvním pokusem o krádež totálně rozpadla spojka. Auto bylo odtaženo před panelák, s tím že druhý den se vymyslí co dál. Do auta se dostaly, vylomily spínačku a nějakým zůsobem s ním odjely (nebo odtlačily) cca 300m kde bylo později nalezeno. Takže při následné opravě spojky a výměně setrváku se tam udělalo tohle značení. Edit: doplněno, já vim zapoměl jsem na to při psani a pak už jsem nebyl u netu Editováno: 13. Červenec 2015, autor: melly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Kdyz pominu ze uz to nema RZ a barvu si taky neudal a zda se jedna o kombi a nebo liftbeck a fotku jen casti motoru asi moc nejak nepomuze k nalezeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melly Vloženo 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 To že nemá RZ mi bylo jasný už když jsem zjistil že auto neni (bohužel až odpoledne 22.6.). Jsem na 99,% přesvědčenej, že auto do rána zmizelo na dily... Fotku auta nemam, ale každý tu přece vi jak vypada klasická stříbrná O1 kombi. Žádné upravy z vnějšku nebyly (spojlery, lemy atd) ani liťáky tam nebyly, naštěstí jsem se nedostal k tomu je tam dát. Byly připravený na půdě stačilo jen vyvážit a přehodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.