Přejít na obsah

Turbo-demontaz

Doporučené příspěvky

2GeOrGe: Davas vetsi turbo? ;)

Neee jen mi blbne a nez kupovat nove ,tak posledni moznost= vycistit ho..pak uvidime mozna z RS a taky vstriky + chip to by bylo goood.. :p .a kdyz ho pak dam zpet-nemusim nic nastavovat,ze?

Koukam že máš autí ideálně stavěné na chip - jak už bylo řečeno - di do toho, ať turbo víc fouká ;)lol

Já mít fábii z tak nařachlym motorem tak du do toho bez váhání!

Většinu Fabií máš jen 1.2HTP, 14.MPi, 1.4Tdi(hrozný motory fuck ), nebo 1.4 16V - to sem měl v 3 dvéřový 106ce a eště to bylo íčko, i přes tak lehký auto to víc žralo než táhnulo :angry:

jinak turbo sem nikdy nevyndaval (na to mam lidi :D ) takže ti bohužel neporadim..

Ale o tom zvýšení "foukání" turba uvažuj!!! :palec2:lolB):);)B):D:t-_-

K tomu nastavování - pokud je to turbo sériové tak nic samozřejmě nastavovat nemusíš :palec2:

Editováno: , autor: The Driver
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neee jen mi blbne a nez kupovat nove ,tak posledni moznost= vycistit ho..pak uvidime mozna z RS a taky vstriky + chip to by bylo goood.. :p .a kdyz ho pak dam zpet-nemusim nic nastavovat,ze?

K tomu čištění dílů - v 90% případů je to ztráta času! většinou si stejně v ničem nepomůžeš, jen se umažeš a zjistíš že to bylo k ničemu.

Kolik máš mimochodem najeto?

Editováno: , autor: The Driver
Odkaz ke komentáři

Zas tak strasne bych to nevidel... Komercni chipy se delaji na unosnou hranici, advanced ;) ladeni jde vys ale jak rikaji majitele, zalezi jaxe s tim jezdi. Maji nekolik 10t km a v pohode. Vetsi ci oblozena spojka je samo nejlepsi.

2Driver: Zatim jsem nic necistil ale, ze by to bylo uplne na nic si nemyslim. Nepocitam-li cisteni vahy...

2Bowie: Ty mas prave ten komercni chip. Tzn. neco pod 320Nm, to je jeste v norme.

Editováno: , autor: thomasino
Odkaz ke komentáři

K tomu čištění dílů - v 90% případů je to ztráta času! většinou si stejně v ničem nepomůžeš, jen se umažeš a zjistíš že to bylo k ničemu.

Kolik máš mimochodem najeto?

Fabka ma nejeto 60 000 Km..Poradne to musim promyslet a pak uvidim co a jak. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...