Publikováno Září 17, 200619 r Hledal jsem to vsude mozne...nenasel -mate nekdo fotky nebo navod s obrazky,jak vymontovat turbo na Fabii 1.9 TDi 74kW kod motoru ATD rok vyroby 12/2001..Dekuji
Září 17, 200619 r První musí přijít pryč sací potrubí je na imbusech potom svody se samotrnám turbem ty jsou na šteftech s matkou se šestihrannou hlavou. Samo mít také odpojené mazání a hadičky od N75. Hodně zdaru.
Září 18, 200619 r Autor 2GeOrGe: Davas vetsi turbo? Neee jen mi blbne a nez kupovat nove ,tak posledni moznost= vycistit ho..pak uvidime mozna z RS a taky vstriky + chip to by bylo goood.. .a kdyz ho pak dam zpet-nemusim nic nastavovat,ze?
Září 19, 200619 r 2GeOrGe: Davas vetsi turbo? Neee jen mi blbne a nez kupovat nove ,tak posledni moznost= vycistit ho..pak uvidime mozna z RS a taky vstriky + chip to by bylo goood.. .a kdyz ho pak dam zpet-nemusim nic nastavovat,ze? Koukam že máš autí ideálně stavěné na chip - jak už bylo řečeno - di do toho, ať turbo víc fouká Já mít fábii z tak nařachlym motorem tak du do toho bez váhání! Většinu Fabií máš jen 1.2HTP, 14.MPi, 1.4Tdi(hrozný motory ), nebo 1.4 16V - to sem měl v 3 dvéřový 106ce a eště to bylo íčko, i přes tak lehký auto to víc žralo než táhnulo jinak turbo sem nikdy nevyndaval (na to mam lidi ) takže ti bohužel neporadim.. Ale o tom zvýšení "foukání" turba uvažuj!!! K tomu nastavování - pokud je to turbo sériové tak nic samozřejmě nastavovat nemusíš Upraveno Září 19, 200619 r od The Driver
Září 19, 200619 r 2GeOrGe: Davas vetsi turbo? Neee jen mi blbne a nez kupovat nove ,tak posledni moznost= vycistit ho..pak uvidime mozna z RS a taky vstriky + chip to by bylo goood.. .a kdyz ho pak dam zpet-nemusim nic nastavovat,ze? K tomu čištění dílů - v 90% případů je to ztráta času! většinou si stejně v ničem nepomůžeš, jen se umažeš a zjistíš že to bylo k ničemu. Kolik máš mimochodem najeto? Upraveno Září 19, 200619 r od The Driver
Září 19, 200619 r A jeste jedno varovani.... Bacha na kroutak. Spojka nedrzi a prevodovka taky ne.... Pocitej s tim, ze to pujde do p*dele.... Udelal jsem si chip a pak teprv jsem zacal myslet na nasledky.... takze to jeste uvaz.
Září 19, 200619 r Zas tak strasne bych to nevidel... Komercni chipy se delaji na unosnou hranici, advanced ladeni jde vys ale jak rikaji majitele, zalezi jaxe s tim jezdi. Maji nekolik 10t km a v pohode. Vetsi ci oblozena spojka je samo nejlepsi. 2Driver: Zatim jsem nic necistil ale, ze by to bylo uplne na nic si nemyslim. Nepocitam-li cisteni vahy... 2Bowie: Ty mas prave ten komercni chip. Tzn. neco pod 320Nm, to je jeste v norme. Upraveno Září 19, 200619 r od thomasino
Září 19, 200619 r Autor 2GeOrGe: Davas vetsi turbo? Neee jen mi blbne a nez kupovat nove ,tak posledni moznost= vycistit ho..pak uvidime mozna z RS a taky vstriky + chip to by bylo goood.. .a kdyz ho pak dam zpet-nemusim nic nastavovat,ze? K tomu čištění dílů - v 90% případů je to ztráta času! většinou si stejně v ničem nepomůžeš, jen se umažeš a zjistíš že to bylo k ničemu. Kolik máš mimochodem najeto? Fabka ma nejeto 60 000 Km..Poradne to musim promyslet a pak uvidim co a jak.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.