Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, nabořil jsem olejovou vanu a lehce mi z ní ukapává olej. Než seženu novou vanu/nebo nechám zavařit tu stávající a vše sesynchronizuju s automechanikem existuje třeba nějaký tmel nebo jiný způsob, kterým bych alespon dočasně únik oleje zastavil? Jezdit se mi s tím moc nechce, nejsem zrovna příznivce zničených zámkovek na parkovištích atd.

Díky moc.

Vloženo

Příteli okřídleného šípu,

já bych se to pokusil provizorně utěsnit epoxidovým kovovým tmelem. Mám něco takového od Wurtu, ale existují i jiné. Nezapomeň to místo odmastit, zdrsnit. Takhle bych se pokusil provizorně opravovat já. Radek.

Vloženo

Já bych použil těsnící tmel na motory např. REINZOSIL - T. Uvádí se na něm že je i na těsnění bez demontáže. Stejně ho budeš potřebovat při výměně vany. Před tím poctivě odmastit a tenkou vrstvou přetěsnit. Když to přestane téct, tak ještě jednou odmastit a silnější vrstvou pojistit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...