Publikováno Červenec 12, 201510 r Zdravím, nabořil jsem olejovou vanu a lehce mi z ní ukapává olej. Než seženu novou vanu/nebo nechám zavařit tu stávající a vše sesynchronizuju s automechanikem existuje třeba nějaký tmel nebo jiný způsob, kterým bych alespon dočasně únik oleje zastavil? Jezdit se mi s tím moc nechce, nejsem zrovna příznivce zničených zámkovek na parkovištích atd. Díky moc.
Červenec 12, 201510 r Příteli okřídleného šípu, já bych se to pokusil provizorně utěsnit epoxidovým kovovým tmelem. Mám něco takového od Wurtu, ale existují i jiné. Nezapomeň to místo odmastit, zdrsnit. Takhle bych se pokusil provizorně opravovat já. Radek.
Červenec 12, 201510 r Já bych použil těsnící tmel na motory např. REINZOSIL - T. Uvádí se na něm že je i na těsnění bez demontáže. Stejně ho budeš potřebovat při výměně vany. Před tím poctivě odmastit a tenkou vrstvou přetěsnit. Když to přestane téct, tak ještě jednou odmastit a silnější vrstvou pojistit.
Červenec 15, 201510 r Autor Děkuji za odpovědi. Nová vana, olej, filtr jsou připraveny a zítra jedu na výměnu. Nakonec jsem po každé jízdě dával pod auto plechovku, kape to opravdu málo a zase tolik jsem nestavil :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.