Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, nabořil jsem olejovou vanu a lehce mi z ní ukapává olej. Než seženu novou vanu/nebo nechám zavařit tu stávající a vše sesynchronizuju s automechanikem existuje třeba nějaký tmel nebo jiný způsob, kterým bych alespon dočasně únik oleje zastavil? Jezdit se mi s tím moc nechce, nejsem zrovna příznivce zničených zámkovek na parkovištích atd.

Díky moc.

Příteli okřídleného šípu,

já bych se to pokusil provizorně utěsnit epoxidovým kovovým tmelem. Mám něco takového od Wurtu, ale existují i jiné. Nezapomeň to místo odmastit, zdrsnit. Takhle bych se pokusil provizorně opravovat já. Radek.

Já bych použil těsnící tmel na motory např. REINZOSIL - T. Uvádí se na něm že je i na těsnění bez demontáže. Stejně ho budeš potřebovat při výměně vany. Před tím poctivě odmastit a tenkou vrstvou přetěsnit. Když to přestane téct, tak ještě jednou odmastit a silnější vrstvou pojistit.

• Autor

Děkuji za odpovědi. Nová vana, olej, filtr jsou připraveny a zítra jedu na výměnu. Nakonec jsem po každé jízdě dával pod auto plechovku, kape to opravdu málo a zase tolik jsem nestavil :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.