schneefall Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Zdravím, nabořil jsem olejovou vanu a lehce mi z ní ukapává olej. Než seženu novou vanu/nebo nechám zavařit tu stávající a vše sesynchronizuju s automechanikem existuje třeba nějaký tmel nebo jiný způsob, kterým bych alespon dočasně únik oleje zastavil? Jezdit se mi s tím moc nechce, nejsem zrovna příznivce zničených zámkovek na parkovištích atd. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Příteli okřídleného šípu, já bych se to pokusil provizorně utěsnit epoxidovým kovovým tmelem. Mám něco takového od Wurtu, ale existují i jiné. Nezapomeň to místo odmastit, zdrsnit. Takhle bych se pokusil provizorně opravovat já. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Já bych použil těsnící tmel na motory např. REINZOSIL - T. Uvádí se na něm že je i na těsnění bez demontáže. Stejně ho budeš potřebovat při výměně vany. Před tím poctivě odmastit a tenkou vrstvou přetěsnit. Když to přestane téct, tak ještě jednou odmastit a silnější vrstvou pojistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 15. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Děkuji za odpovědi. Nová vana, olej, filtr jsou připraveny a zítra jedu na výměnu. Nakonec jsem po každé jízdě dával pod auto plechovku, kape to opravdu málo a zase tolik jsem nestavil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.