Kokeš Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Lidi,v televizi sem viděl takový udělátko do sání(vrtulku či ci to je),která dělá takovej "dunivej" zvuk jak kdyby vám tam šlapal 8válec.Nevíte něco o tom a případně kde by se to dalo sehnat????Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Lidi,v televizi sem viděl takový udělátko do sání(vrtulku či ci to je),která dělá takovej "dunivej" zvuk jak kdyby vám tam šlapal 8válec.Nevíte něco o tom a případně kde by se to dalo sehnat????Díky hehehe, kolik koníků ti to ubere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Moc ee,ono to jde dat i vedle,prostě někde kde je proud vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Lidi,v televizi sem viděl takový udělátko do sání(vrtulku či ci to je),která dělá takovej "dunivej" zvuk jak kdyby vám tam šlapal 8válec.Nevíte něco o tom a případně kde by se to dalo sehnat????Díky hehehe, kolik koníků ti to ubere? 20 prida... WS shoping? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Neni to tohle? I kdyz to by v TV asi neukazali, to je dost draha sranda http://www.cartechgroup.cz/?eshop&kid=power-booster_554 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 ...Zvýšení výkonu v závyslosti na motoru 5-11Kw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 ta věc z Cartechu je pič*vina - odzkoušeno u Amogha a i odbržděno před a po instalaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Neni to tohle? I kdyz to by v TV asi neukazali, to je dost draha sranda http://www.cartechgroup.cz/?eshop&kid=power-booster_554 EE,tohle to není,tam to dělalo jen zvuk,výkon ani nepřidávalo a ani neubíralo.jEN TO TVOŘILO SUPER ZVUK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Já jsem viděl něco podobného,ale mělo to imitovat Turbo,a nejvíce mě rozesmál dovětek: Hlavně pozor na "Tuzing" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? to já používal kus plechu, taky vmrdě!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Já kousek tvrdého drátu, krásně to brnkalo. Pane, to byl motor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 No vida, drat ani plech me nenapad, jen obycz Trojskej jogurt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 kurva drát, mi to pripomelo detska leta, ty kelimky a kousky plechu jsem mel taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? to já používal kus plechu, taky vmrdě!! Aaaaa, klaca byl vzdycky pro fortelnou praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Všichni si na to vzpomínáme!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 To je tedy divocina... Taky jsem pouzival kelimek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Koukam, ze se to vyhnulo malokomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Ale že se krásně změnilo téma co!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? to já používal kus plechu, taky vmrdě!! Aaaaa, klaca byl vzdycky pro fortelnou praci si piš, jedině pozink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fru fru Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? to já používal kus plechu, taky vmrdě!! Aaaaa, klaca byl vzdycky pro fortelnou praci si piš, jedině pozink No, ale takovej nerez... Jo a nedělat na kolech rodiču, nemaj porozumění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? to já používal kus plechu, taky vmrdě!! Aaaaa, klaca byl vzdycky pro fortelnou praci si piš, jedině pozink No, ale takovej nerez... Jo a nedělat na kolech rodiču, nemaj porozumění Kde jsou moje blatniky ? Ty gaunere.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.