Publikováno Září 17, 200619 r Lidi,v televizi sem viděl takový udělátko do sání(vrtulku či ci to je),která dělá takovej "dunivej" zvuk jak kdyby vám tam šlapal 8válec.Nevíte něco o tom a případně kde by se to dalo sehnat????Díky
Září 17, 200619 r Lidi,v televizi sem viděl takový udělátko do sání(vrtulku či ci to je),která dělá takovej "dunivej" zvuk jak kdyby vám tam šlapal 8válec.Nevíte něco o tom a případně kde by se to dalo sehnat????Díky hehehe, kolik koníků ti to ubere?
Září 17, 200619 r Lidi,v televizi sem viděl takový udělátko do sání(vrtulku či ci to je),která dělá takovej "dunivej" zvuk jak kdyby vám tam šlapal 8válec.Nevíte něco o tom a případně kde by se to dalo sehnat????Díky hehehe, kolik koníků ti to ubere? 20 prida... WS shoping?
Září 17, 200619 r Neni to tohle? I kdyz to by v TV asi neukazali, to je dost draha sranda http://www.cartechgroup.cz/?eshop&kid=power-booster_554
Září 18, 200619 r ta věc z Cartechu je pič*vina - odzkoušeno u Amogha a i odbržděno před a po instalaci
Září 18, 200619 r Autor Neni to tohle? I kdyz to by v TV asi neukazali, to je dost draha sranda http://www.cartechgroup.cz/?eshop&kid=power-booster_554 EE,tohle to není,tam to dělalo jen zvuk,výkon ani nepřidávalo a ani neubíralo.jEN TO TVOŘILO SUPER ZVUK
Září 18, 200619 r Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho?
Září 18, 200619 r Já jsem viděl něco podobného,ale mělo to imitovat Turbo,a nejvíce mě rozesmál dovětek: Hlavně pozor na "Tuzing"
Září 18, 200619 r Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho?
Září 19, 200619 r Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? to já používal kus plechu, taky vmrdě!!
Září 19, 200619 r kurva drát, mi to pripomelo detska leta, ty kelimky a kousky plechu jsem mel taky :D
Září 19, 200619 r Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? to já používal kus plechu, taky vmrdě!! Aaaaa, klaca byl vzdycky pro fortelnou praci
Září 22, 200619 r Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? to já používal kus plechu, taky vmrdě!! Aaaaa, klaca byl vzdycky pro fortelnou praci si piš, jedině pozink
Září 22, 200619 r Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? to já používal kus plechu, taky vmrdě!! Aaaaa, klaca byl vzdycky pro fortelnou praci si piš, jedině pozink No, ale takovej nerez... Jo a nedělat na kolech rodiču, nemaj porozumění
Září 24, 200619 r Na BMX sem kdysi mival v dratech rozlomenej kelimek od jogurtu, nebylo to neco takovyho? to já používal kus plechu, taky vmrdě!! Aaaaa, klaca byl vzdycky pro fortelnou praci si piš, jedině pozink No, ale takovej nerez... Jo a nedělat na kolech rodiču, nemaj porozumění Kde jsou moje blatniky ? Ty gaunere....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.