Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj .

Mám problém a nevím vlastně, kde ho hledat.

SII, rádio Bolero. Stává se mi, že nastartuju a po zařazení zpátečky se sice aktivují přední a zadní čidla, i správně detekují překážku, ale pouze je slyším.

Na displeji se nezobrazí informační systém (ikona auta s barevnými pruhy, které indikují přiblížení).

Když vypnu zapalování a znovu nastartuju, tak je vše OK.

Do toho mi rádio občas dělá, že hraje a najednou se samo začne vypínat a zapínat. Pořád dokola. Většinou pomůže opět vypnout zapalování a znovu nastartovat.

Kde hledat problém? V rádiu, v připojení rádia, v pojistce, ve spínací skříňce….?

Díky za tipy a za každou radu.

Martin

Ahoj, v pojistce bych asi chybu neviděl - buď je OK nebo KO (to by rádio nejelo vůbec).

Spínačku bych zatím taky přeskočil - když by zlobila, pravděpodobně by nefungolalo více věcí (a kdo ví)

Zaměřil bych se na rádio samotný, kabely, připojení, VAG (chyby) + kodování.... popř. uvést do továrního nastavení + odpojit na chvíli AKU....

Vůbec nejhorší závady jsou jen ty občasné

• Autor

Prassat - ok, diky. Mrknu na to.

Jeste mi je divny, ze zatim vzdy co jsem vypnul zapalovani a znovu nastartoval, tak po zbytek jizdy se uz zavada neprojevila.

Vypínání a zapínání v cyklu nemůže dělat nic jiného než rádio(pokud se to stane za běhu motoru).

Může být i vadná spínací skříňka - oříšek, stačí udělat diagnostiku a hned je to vidět

hodně na to trpí modely 09 a 10, pomalu začínají  13, 14 (používají stejnou spínačku)

Upraveno od rolbař

Svorka 15 rádiu stačí a její ztráta by dělala mnohem víc než jen vypínání a zapínání rádia.

• Autor

Jenom pro zajímavost - typický příklad. Ráno nastartuju, popojedu pár metrů a rádio se začne vypínat a zapínat. Vypnu motor, znovu nastartuju a v pohodě. Než jsem dojel do práce, cca. 45 minut, tak to už neudělalo.... To jsem zvědavej, kde bude zakopanej pes.

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak skutecne vadna spinacka. ferda25 napichl, udelal diagnostiku a bylo jasno. Jako bonus jsem jeste "obdrzel" denni sviceni pres mlhovky.

ferda25 - jeste jednou diky :-)

• 3 týdny později...

jak sem psal, ty spínačky hodně zlobí, hlavně S - kontakt a ten pak má návaznost na rádio

• 2 měsíce později...

Dík, jestli to ještě někdy udělá tak vim po čem jít :kol-47: , diagnostika nic neháže.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.