Martin Bednář Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Ahoj . Mám problém a nevím vlastně, kde ho hledat. SII, rádio Bolero. Stává se mi, že nastartuju a po zařazení zpátečky se sice aktivují přední a zadní čidla, i správně detekují překážku, ale pouze je slyším. Na displeji se nezobrazí informační systém (ikona auta s barevnými pruhy, které indikují přiblížení). Když vypnu zapalování a znovu nastartuju, tak je vše OK. Do toho mi rádio občas dělá, že hraje a najednou se samo začne vypínat a zapínat. Pořád dokola. Většinou pomůže opět vypnout zapalování a znovu nastartovat. Kde hledat problém? V rádiu, v připojení rádia, v pojistce, ve spínací skříňce….? Díky za tipy a za každou radu. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Ahoj, v pojistce bych asi chybu neviděl - buď je OK nebo KO (to by rádio nejelo vůbec). Spínačku bych zatím taky přeskočil - když by zlobila, pravděpodobně by nefungolalo více věcí (a kdo ví) Zaměřil bych se na rádio samotný, kabely, připojení, VAG (chyby) + kodování.... popř. uvést do továrního nastavení + odpojit na chvíli AKU....Vůbec nejhorší závady jsou jen ty občasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Prassat - ok, diky. Mrknu na to. Jeste mi je divny, ze zatim vzdy co jsem vypnul zapalovani a znovu nastartoval, tak po zbytek jizdy se uz zavada neprojevila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Vypínání a zapínání v cyklu nemůže dělat nic jiného než rádio(pokud se to stane za běhu motoru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 (editace) Může být i vadná spínací skříňka - oříšek, stačí udělat diagnostiku a hned je to vidět hodně na to trpí modely 09 a 10, pomalu začínají 13, 14 (používají stejnou spínačku) Editováno: 13. Červenec 2015, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Svorka 15 rádiu stačí a její ztráta by dělala mnohem víc než jen vypínání a zapínání rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Jenom pro zajímavost - typický příklad. Ráno nastartuju, popojedu pár metrů a rádio se začne vypínat a zapínat. Vypnu motor, znovu nastartuju a v pohodě. Než jsem dojel do práce, cca. 45 minut, tak to už neudělalo.... To jsem zvědavej, kde bude zakopanej pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Tak skutecne vadna spinacka. ferda25 napichl, udelal diagnostiku a bylo jasno. Jako bonus jsem jeste "obdrzel" denni sviceni pres mlhovky. ferda25 - jeste jednou diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 jak sem psal, ty spínačky hodně zlobí, hlavně S - kontakt a ten pak má návaznost na rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) Máte prosím obj. číslo té spínačky? Je to tohle? http://www.skoda-dily.cz/eshop/1k0905849b-spinaci-skrinka.html párkrát mi to také udělalo. Nyní je klid bude to záviset na teplotě. Editováno: 20. Říjen 2015, autor: Mara2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Ano. To je ten dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Dík, jestli to ještě někdy udělá tak vim po čem jít , diagnostika nic neháže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.