Jan Beranek Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Co elektroinstalace nebo kompresor. kompresor to asi nebude nevím... Zkoušel jsem připojit jiný a taky nesepnul. Napojen jen tak na kabel a na kostru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Tady je moc otázek najednou. Ty vedra dělají svoje. Určitě všem radím udělat diagnotiku. Na klimě se dá opravdu hodně poznat, klimatronik je docela vychytanej. Sledovat i členy teplot U Štěpána bych se zaměřil na množství chladiva nebo tlakový spínač. A to co, slyšíš pod palubkou to cvakanání je spínací relé klimaspojky. To přerušování většinou dělá: 1.málo chadiva 2.vadné teplotní čidlo 3.vadná sahara (většinou vypadává na volnoběh) 4.vadný tlakový spínač U všech většinou VAGína napíše chybu tlaku. U teplotního čidla je nutno sledovat hodnoty. Většinou to bývá málo chladiva nebo nefukční sahara 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Jo a dále doporučuji na vapce pořádně prostříkat chladiče. Klima a chladič motoru jsou blízko u sebe a po čase se tam umí udělat takové to blátíčko a razatně se snižuje chladící účinek Pak to samozřejmě přestane chladit také TÍM ZAČÍT !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Jj myslim ze u me to bylo timchladivemod te doby zatimok klep klep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Handou Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 (editace) dobry den mam problem nechal jsem naplnit klimu a zjistili mi ze mi nejde proud ke komresoru nevite kde by mohl byt problem? v Diag. zadna zavada Editováno: 20. Květen 2016, autor: Handou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Zdar, zkontroluj konektoty pod černým plastovým krytem u nádobky na olej do serva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Handou Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Stalo se ale do toho zeleneho dratu co je jednopolovej konektor ke kompresoru mi nejde proud takze kompresor nesepne. pokud se nepletu tak by tam mel jit proud hned jak zapnu klimu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 ano, po zapnutí klimatizace musí být pod proudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Handou Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 (editace) A nevis prosim te zda to nevede k nejakemu rele ci nekam co by mohlo byt jeste spatne? Pac climatronic je pry bez zavad ten testovali,diag take zadne zavady tak uz fakt nevim Editováno: 24. Květen 2016, autor: Handou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Ano, spíná to relé pod volantem. Zkus zapnout klimu a poslouchat, jestli zvakne. Mělo by to být relé, které bude označeno J44 (klimatronic) nebo J314 (obyč klima) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Handou Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 (editace) Tak rele jsem nasel,proud do rele jde mam tam tohle http://handou.rajce.idnes.cz/nastenka#DSC_0379.jpg Pokud otocim klickem tak mi jde proud na kontakt 85 a na 30 stale a to at mam klimu vyplou ci zaplou na 87 nejde zadny to je vyvod na kabel ke klime pac kdyz jsem kontakt 30 propojil na 87 dratkem tak kompresor sepnul normalne a na kontakt 86 nejde nic pokud je klima zapla a kdyz ji vypnu tak tam je cca 4.2V takze rele nespina coz znamena bud spatne rele nebo problem jinde jeste je tam jeste neco co ovlivnuje zda rele sepne ci ne? jeste kdyz zapnu klimu tak ten druhy ventilator se ma hned tocit take ,ten dochlazovaci? mam spatny predradny odpor a nespina mi na prvni stupen ale na druhy ano tak zda by to mohlo delat jeste tohle? Editováno: 24. Květen 2016, autor: Handou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 To spíš ne. Vyměň relé a bude se řešit dále. Stojí to pár Kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Handou Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Dekuji moc za radu bylo to rele vymenil jsem a klima jede, jen ten dochlazovaci ventilator spousti az na drzhy stupen ale to snad nicemu zatim nevadi. Pokud by jsi vedel cislo toho predradneho odporu byl by jsem rad. Mel by to byt ten pod levim nosnikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 výborně. Číslo dílu nevím, ale ve škodovce Ti ho snad řeknou zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Handou Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 (editace) Dobre jeste jednou moc diky. A kdyz vidim ze se v tom vyznas muzu se jeste zeptat (pardon nepatri to uplne sem) porad se mi rozsveci chyba motoru ta ponorka zluta, v giag to pise cidlo teploty chladici kap. No tak jsem cidlo vymenil a delalo to stale tak jsem koupil cidlo opet nove tentokrat presne dle cisla na originalu znacka meyle. No ale bohuzel zadna zmena kdyz se to vymaze pres diag. tak to nekdy vydrzi 1-2 nekdy tyden a nekdy jen par km.obcas nastartuju a samo to zhasne a pak se zase rozsviti uz fakt nevim co stim kde by mohla byt chyba. 3 cidla a vsechny delaji to same Jinak teda rucicka teplotu normalne ukazuje motor 1.9 96kw Editováno: 26. Květen 2016, autor: Handou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Hoď sem přesné číslo chyby. Já 1,9 moc nedělám, ale myslím, že čidla jsou tam dvě jako u 2,5 Možná by tam mohla být souvislost i se saharou, která Ti blbne, jak píšeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Handou Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) precne cislo napisu jak budu zas na diag snad vecer. se saharou nevim vetrak chladice mi jede normalne jen ten v pravo od klimatizace jede jen na druhej stupen tam to asi nebu si myslim. a zda tam jsou dve cidla netusim teda vim jen o tom ve predu za chladicem na leve strane Tak jsi mel pravdu jsou tam dve druhe je pod EGR ventilem tak vymenim a uvidim. jinak to za chladicem by mel byt pry spinac pro ventylator Editováno: 27. Květen 2016, autor: Handou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Ano, tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Handou Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 (editace) Ahoj,tak bych poprosil take o radu,dnes sednu do auta venku krasnych 35 tak si pustim klimu a hle fouka jak ma ale problem je ze jen teply vzduch nechladi tak jsem koukal co stim je pustim klimu otacky klesnou kompresor jede,tak chvilku koukam na vetrak klimi a ten se ani nehnul takze to bude asi problem ze? Kde by mohla byt chyba? udelal jsem diag klimy a vyhodilo mi to toto 4F7 00 4F8 00 513 00 000 00 Nemáte prosim někdo schéma pojistek na Supa? Editováno: 24. Červenec 2016, autor: Handou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Vyměň ventilátor sahary - častý problém. Tím začni Ty chybové jsou z jaké diagnotiky? Neznám je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Handou Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 V 25. 7. 2016 at 7:46, SUP1 napsal: Vyměň ventilátor sahary - častý problém. Tím začni Ty chybové jsou z jaké diagnotiky? Neznám je Ty jsou primo z displeje klimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Chce to napojit VAGínou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.