VašekCh Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Zdravím,po spoustě letech jsem vytáhl ze stodoly přívěsný vozík za os. auto.Je to vozík na malých kolech (velikost ložnýho prostoru 1120x1500).V době kdy byl používán a postaven na doklady nebylo třeba mlhovky. Na to se chci právě zeptat - pokud je potřeba přidělat dodatečně mlhový světlo,jaký rozměry umístění má splňovat ? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 (editace) Kontakt 52 na zásuvke prívesu, podľa mňa je potrebná dodatočná montáž hmlového svetla. Museli sa domontovať aj na veterámy typu Š 1000 MB.Ale v zákone nájdeš viac. Editováno: 15. Červenec 2015, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 (editace) borci, co to ma spolecneho s tematem LPG?? edit.. aha... Editováno: 15. Červenec 2015, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy79Brno Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Treba v tom voziku vozi plynovou lahev. :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekCh Vloženo 16. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Díky za odpovědi. Proč to dávám sem ? Je to sekce "Pokec nejen o plynu". Chodí sem i plynaři,kteří jsou v obraze určitě víc než já,proto jsem to zkusil sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 jj priste do lamparen, zlcaren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekCh Vloženo 16. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Mě spíš zaráží když mi na technickej řek, že mam mlhovku na káře moc blízko ke světlu, že musí bejt aspoň 15cm daleko od hlavního světla. Ale pokud bych měl integrovanou mlhovku ve světle tak je to v pořádku. .Trochu na hlavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Pri aute je to mozno inac. Toto som nasiel minule nahodou... -- Z mobilu cez LG G3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Ja bychom změnil světla a měl všechno v zadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.