Publikováno Červenec 18, 201510 r Ahoj. Mám Octavia 2 (2007). Nejsem žádný tuňák (tunič) , v autech se nevyznám ale rád bych si vylepšil pocit z jízdy. Abych to vysvětlil, nejde mi o výkon, vzhled ani exteriér - prostě chci mít větší pohodlí v autě. Zatím mi v tomto směru nejlíp slouží loketní opěrka, nové autorádio s bluetooth+USB, zadní parkovače, nové repro vepředu a staré repro posunuté do zadních dveří. Co dalšího bych si mohl koupit, abych měl lepší pocit, když věčně stojím v pražských zácpách? Díky moc za tipy u tohoto (možná debilního) dotazu ps. audio už vyhovuje, to netřeba tunit dál; pro navigaci používám mobil.
Červenec 18, 201510 r Voňavku Aby sis mohl přivonět a nemusel čuchat ten smrad z ostatních aut potom taky parkovací senzory i dopředu a taky sudoku, křížovky a k tomu tužku aby ses nenudil nebo si stáhni Candy Crash do telefonu a hraj je to návykové..
Červenec 19, 201510 r Na zacpy je nejlepsi jezdit do pul osme, pak je neresis... Jinak zajimava otazka... Ty parkovaky urcite, nevim jake mas radio, jestli origo nebo ne, kvuli zobrazovani... Standartni sestava 8 repro je pro bezny poslech ok, takze "upgrade" taky poznas. A pak asi sedacky, klasika v Oii je tragedie.
Červenec 19, 201510 r to právě vůbec, max tak vylepšit antivibrační vrstvu kvůli vzpamatovávání motoru z nízkých otáček, nic víc... já bych spíš investoval do time managementu, abych tu kolonu nezažíval
Červenec 22, 201510 r Autor Na zacpy je nejlepsi jezdit do pul osme, pak je neresis... Jinak zajimava otazka... Ty parkovaky urcite, nevim jake mas radio, jestli origo nebo ne, kvuli zobrazovani... Standartni sestava 8 repro je pro bezny poslech ok, takze "upgrade" taky poznas. A pak asi sedacky, klasika v Oii je tragedie. Díky za jednu z mála odpovědí, která mi pomáhá No upřímně, ono nejde o jednu kolonu, jako spíš o to, že mě auta vůbec neberou a jen mám rád svůj klid a pohodlí - proto to řeším. Nový auto nechci, takže přemýšlím, jak poladit to starý. Snad mě neodsoudíš Autorádio mi bohatě stačí stávající (Alpine CDE-173BT). Nonstop používám Bluetooth a muziku z MP3. Preferoval jsem rádio, kde můžu panel schovat, páč se v našich končinách dost krade... Jaké sedačky bys prosím doporučil, co to +- stojí, co stojí instalace a kde to koupit? Díky moc
Červenec 22, 201510 r já ladím před-FL 2008, takže asi vím co řešíš Jen já bych si vybral trošku solidnější základ Hele já mám audi A6 S-line, asi jedny z mála v ČR o kterých vím s RS se to srovnat nedá Přirovnal bych je k sedadlům ze suberba 2.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.