Únor 17, 20178 r V 27. 10. 2016 na 19:47, Ediky napsal: Zdarec hoši mám Superba 2002 elegance 2.5TDI 114kw auto mam par měsícu celou dobu v cajku žadne zvláštní zvuky dnes jsem jel s tím autem poprvé po dalnici normalka 130 přijel jsem zaparkoval a večer jsem sedl a už to divne klepani nastalo tak jsem se dostal sem a taky jsem nahral video o tom cvakani tak posudte a budu rad když napišete co to asi muže být předem dík. Odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=25wgvtNtFKw nazdar, aku znacku si kupil na cistenie???
Březen 24, 20178 r Ahoj dneska me volal mechanik, cvakani a vibrace motoru způsobovala praskla řemenice, naštěstí jinak bez úhony.
Duben 17, 20178 r niccollass čus to už si nevzpomínám ale koupil jsem přípravek na čištění na benzince (BENZINA) stál zhruba 180,- už opravdu nevím nalil jsem ho cely do nadrže dotankoval do plna a za cca 100km to přestalo uplně.
Leden 3, 20196 r Zdravim mam dotaz. Cvaka mi neco v motoru. 2.5tdi 114kw. Nechal sem udelat rozvody a zacalo to cvakat jeste vic, kdyz se motor ohreje spravne tak uz to neni tak intenzivni. Mechanik rikal ze jsou to vačky ale podle jinych expertu mi udelal rozvody o zub. Rad bych se tady nekoho zeptal a poslal mu par fotek a video s prosikem o radu. David Dyus mam fb tak klidne napiste budu rad za každou odezvu. Nebo napiste na email daviddya77@gmail.com Předem moc děkuju.
Leden 3, 20196 r V 17. 2. 2017 na 16:38, niccollass napsal: nazdar, aku znacku si kupil na cistenie??? Zdravim uz jsi to nejak vyresil? Prijde mi ze mam ten samy problem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.