hanesek Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Na cc-autodíly jsem zakoupil filtry motoru . Mají to být originál . Fabia I 1,4 50Kw. Krabička se tváří jako originál,uvnitř je Mann . Kdo četl Sět motoru 2/20015 speciál ví co firmy vyrábí za sračky . Octávia II 1,6 75KW EU5 . Krabička se tváří jako oiginál , ale uvnitř FILTRON . Krabičky nebyli nijak zapečetěny . Je možný , že Filtron je prvovýroba ? Já tomu moc nevěřím a myslím si ,že to někdo vyměnil . Dá se to nějak zjistit ? :kol-32: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Já koupil na ob autodíly taky v proto krabičce vzduchac a uvnitř filtron s logama koncernu Škodovka urcte nemá jen jednoho dodavatele a verim že i filtron dokáže udělat kvalitu dle požadavků skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 (editace) Taky jsme doma kupovali vzducháč a to přímo v autosalonu Škoda at je to original a taky tam byl Filtron.Pro Škodovku bude asi rozhodujici cena za kterou je to dany výrobce schopny pro ni vyrobit a je jedno jestli je z Německa nebo Činy.V prve řadě jde přece o penize.... Editováno: 25. Červenec 2015, autor: bitttpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 25. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Dík , tak ho použiji . Dost mě to překvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 aj najbežnejší OII filter na TDI , a niektoré benzíny 1K0129620D je odjakživa filtron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.