hanesek Vloženo 25. Červenec 2015 Vloženo 25. Červenec 2015 Na cc-autodíly jsem zakoupil filtry motoru . Mají to být originál . Fabia I 1,4 50Kw. Krabička se tváří jako originál,uvnitř je Mann . Kdo četl Sět motoru 2/20015 speciál ví co firmy vyrábí za sračky . Octávia II 1,6 75KW EU5 . Krabička se tváří jako oiginál , ale uvnitř FILTRON . Krabičky nebyli nijak zapečetěny . Je možný , že Filtron je prvovýroba ? Já tomu moc nevěřím a myslím si ,že to někdo vyměnil . Dá se to nějak zjistit ? :kol-32: Citovat
kadlec Vloženo 25. Červenec 2015 Vloženo 25. Červenec 2015 Já koupil na ob autodíly taky v proto krabičce vzduchac a uvnitř filtron s logama koncernu Škodovka urcte nemá jen jednoho dodavatele a verim že i filtron dokáže udělat kvalitu dle požadavků skodovky Citovat
bitttpower Vloženo 25. Červenec 2015 Vloženo 25. Červenec 2015 (editace) Taky jsme doma kupovali vzducháč a to přímo v autosalonu Škoda at je to original a taky tam byl Filtron.Pro Škodovku bude asi rozhodujici cena za kterou je to dany výrobce schopny pro ni vyrobit a je jedno jestli je z Německa nebo Činy.V prve řadě jde přece o penize.... Editováno: 25. Červenec 2015, autor: bitttpower Citovat
hanesek Vloženo 25. Červenec 2015 Autor Vloženo 25. Červenec 2015 Dík , tak ho použiji . Dost mě to překvapilo. Citovat
suri. Vloženo 26. Červenec 2015 Vloženo 26. Červenec 2015 aj najbežnejší OII filter na TDI , a niektoré benzíny 1K0129620D je odjakživa filtron Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.