Přejít na obsah

Tablet místo autoradia Fabia I

Doporučené příspěvky

....všechno jde....taky jsem koketoval s touto myšlenkou, podívej se na youtube...je tady ale moc těch "ale"

...jak zajistit napájení...viděl jsem, že to řešili tak, že tablet byl vyjímatelný...jak zajistit vhodný výkon pro reproduktory (externí zesilovač) atd. přesto je to lákavé řešení protože za cca. 4k máte multimediální zařízení a pravém slova smyslu a to i včetně internetu a navigace...

Při sledování videí jsem viděl, že mají k dispozici různé adaptéry pro připojení tabletů...nic podobného jsem na evropském trhu nenašel...takže jen Amazon... rychlejším způsobem jak si pořídit obrázky do auta je rádio s LCD...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/43-1-Multimedia-2DIN/0/5/2226-Pioneer-MVH-AV170

...bohužel pouze v provedení s červeným podsvětlením...model MVH-AV270BT má navíc modul s Bluetooth

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...