Michal0082 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Chlapy myslíte že by to šlo i do Fabie? Respektive kde objednat 2din rámeček aby tam pěkně seděl? Už kdysi jsem s stou myšlenkou hrál ale mě se tam 7" tablet nevejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 A jakou máš fabii.Rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal0082 Vloženo 26. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Jedničkovou Fabii. Sorry to mě nedošlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Takže do roku 2007,tak to ti moc neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal0082 Vloženo 26. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Jj přesně, podle info co jsem dohledal by se tam mohl vejít 6 palcový tablet. Ten jsem našel jen jeden. Ale ten rámeček nevím. Leda nějaké vyřazené 2 DIN rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 S rámečkem bude problém.Jaké máš autorádio s cd mechanikou nebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal0082 Vloženo 26. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 S CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Příspěvky přesunuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Tak tam bude problém i kam ho dát.Jestli nemáš bluetooth tak je to uplně na doraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal0082 Vloženo 26. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Bluetooth má, ale koukám že u Fabie bude efektivnější koupit rovnou něco hotového... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 ....všechno jde....taky jsem koketoval s touto myšlenkou, podívej se na youtube...je tady ale moc těch "ale" ...jak zajistit napájení...viděl jsem, že to řešili tak, že tablet byl vyjímatelný...jak zajistit vhodný výkon pro reproduktory (externí zesilovač) atd. přesto je to lákavé řešení protože za cca. 4k máte multimediální zařízení a pravém slova smyslu a to i včetně internetu a navigace... Při sledování videí jsem viděl, že mají k dispozici různé adaptéry pro připojení tabletů...nic podobného jsem na evropském trhu nenašel...takže jen Amazon... rychlejším způsobem jak si pořídit obrázky do auta je rádio s LCD... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/43-1-Multimedia-2DIN/0/5/2226-Pioneer-MVH-AV170 ...bohužel pouze v provedení s červeným podsvětlením...model MVH-AV270BT má navíc modul s Bluetooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.