DCSpeedy Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Zdravím pánové, mám problém, resp nevím, zda, je to normální nebo ne. Mám Octu rv 2011 80tis nalítáno a min týden mi začal nějak divně chrčet motor. Když je studenej, tak v tahu, hlavně na 3. a 4. rychlostní stupeň je slyšet něco mezi rachtáním a cvakáním. Taky mam pocit, že to trochu cuká, ale to je možná jen blbej pocit. Auto je 3000km po servisnim intervalu a výměně oleje. Jakmile se zahřeje po cca 5min, tak je klid a když je na volnoběh, tak taky v poho. Jakmile na to ale trochu šlápnu, když je studenej, tak se od motoru linou opravdu nepěkný zvuky :-( Byl sem s tim v servisu a tam mi řekli, že to budou pravděpodobně vstřiky, že to u CR dělá dost. Nicméně na diagnostice nic nebylo. Do teď byl motor naprosto tichej a nechce se mi věřit, že po 80tis se to bude chovat takhle. Vstřiky sou dosti drahá záležitost a fakt to nehodlám měnit jen tak "na pokus" Nějaký rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Tak kdyby měl někdo stejnej problém, tak mamm vyřešeno. Problém se začal stupňovat. Když to bylo studený, tak už sem měl problém se i rozjet, jak to s autem škubalo. Naměřili mi nějaký divný hodnoty na 1 válci. V autorizáku mi dali aditivum do nafty. Projel sem to a je klid... A to do toho leju celou dobu jen prémovou naftu :-( Chjo, asi se to v ČR fakt šidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 určite to bude vstrekovač ...on zapísaný v závadách nebude,treba to merať počas jazdy a sledovať ich hodnoty a odchýlky medzi nimi ...no snáď ti to aditívum pomôže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 26. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 No tak problém je zpět. Ráno auto omrzlý, 5 min to s nim škubalo, že víc jak 50 km/h sem z něj nedostal. Měl sem ještě jednu dávku toho aditiva, tak sem to tam znovu nalil a druhej den to zas jelo jak nový. Kua, buď ta nafta tady v ČR je opravdu odpad, nebo mi ty vstřiky po 87tis dou do kopru :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Nebo máš přicpanej filtr a aditivum tomu trošku pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 skôr vstrekovač ...ale to by chcelo urobiť to,čo som tu už písal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Prikladam graf z moji 1.9 TDI. Alespon se bude vedet o cem je rec. (Snad je rec o tomto. ) Mimochodem, obcas mi to trochu cuka. Vstriky vypadaji v pohode, ne? Myslim, ze pri logovani jsem jel proste s plynem na podlaze, plus je tam teda videt i razeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 NAzdar klubaci. potrebujem poradit ... pri nastartovani auta v tychto chladnych dnoch mi motor vydava divne cvakajuce zvuky. mam motor 2,0TDI CR 125kw DSG, m.r. 2009, najazdenych 227tis, pridavam odkaz na video. na videu je motor 1,6CR ale zvuk je presne ten isty. za každu radu budem vdačny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Nazdar mam octu 2.0 tdi cfhc 95000km a robi to aj mne take podobne zvuky... ked necham auto vonku kde je napr. - 3 tak to robi a ked dam auto do garaze kde je +7 stupnou tak uz to nerobi... skusim pridat tak isto video aby sme to vedeli porovnat a robi mi to iba cca 3 minuty a potom prestane... dakujem za kazdu radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Presne ako píšeš.. Keď auto nastartujem v teple nerobi to..a aj ked ho zohrejem tak ide potichu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 ja som nahral svoje auto ale teraz ked to porovnavam tak sa mi nezda ze to je taky isty zvuk.... bol som len tak narychlo pri mechanikovy a ten povedal ze jemu sa zda ze to robi volnobezka na alternatoru tak neviem ci ano ci nie...pridavam video. IMG_02541.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 stenly, ja by som povedal ze tom tvojom videu sa to podoba na to ze odchadza zotrvacnik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Tak shod remen pohanejici alternator a uvidis, jestli to prestane, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Dalsi poznatok mam taky ze robi mi to iba vtedy ked auto naskoci na sitič a cim je silnejsi mraz tak to robi silnejsie.... remen sa mi nechce zhadzovat v takej zime a kym pridem do servisu tak uz to nerobi... nikto nema take skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Že v zime ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Kdyz nechces hnout prstem, tak na to tezko prijdes. Ten remen shodis do minuty a zpet ho das do 2 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 skuste poradit bez toho aby som musel zhadzovat remen... je to premna komplikovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Vykašli sa na to ...sorry,inšie ma nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 nechcem sa nato vykaslat...ale nemam nato podmienky aby som zhadzoval remen ked je auto uplne studene.. preto som sa obratil na vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 resp. teraz ani neni vonku mraz takze to ani nerobi momentalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Mne to robi iba za studena a ked mam prevodovku v 'P' alebo v 'N' akonahle zaradim 'R' alebo 'D' tie zvuky prestanu..tak isto prestanu ked sa zohreje motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 ked je auto uplne studene Na zjištění špatný volnoběžky to musí být studené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Ahojte. Taktiez mam podobny problem ale pri S2... Mala by to byt asi dvojhmota... co vy na to? https://youtu.be/4E3kF6Qke5Y Ale robi to len pri zaradnom N alebo P a ked je motor studeny. Ked zaradmi D,S,R prestane. a samozrejme ked sa motor ohreje nieje pocut nic. Uz ste to dakto riesil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanmon Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 To je jasnej DSG setrvacnik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 No ok. ale kedy ho menit. pocul som ze pri dsg je to "normalne" ze takto zacne hrkotat zotrvacnik. Lebo dsg dost podtaca motor tak zotrvacnik zacne hrkotat skoro. Kedy je uz v stadiu ze ho treba menit? Otec menil zotrvacnik na O2 az ked hrkotal stale. Teda aj za tepla i ked bol motor zohriaty.... Ked sa rozobral uz bol KO... Tak kedy ste menili vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.