Bildasek09 Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 zdravím všechny, Máte někdo zkušenosti s umístěním CB radia do OIII? rád bych ji dal do loketky aby nešla vidět ale zatím se mi nepodařilo sehnat žádnou která by tam vešla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Aleši promiň, ale tento Tvůj příspěvek tazateli hodně pomůže. Víš že mi začínáš někoho připomínat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Když už jsme u těch polských spoluobčanů, tak ti ho rvou buď pod sedadlo spolujezdce nebo dozadu za středový panel. Dal bych sem odkazy, ale nevím, zda to neporušuje pravidlo č. 15 ohledně odkazů na jiné nespolupracující weby. A nerad bych dostal ban a zakládal si nový účet. I když takový nick Bertík_CY by mě docela lákal... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Já mám tuto: Lafayette VENUS CB radiostanice, je mala a jsem spokojeny. Do loketky by mohla vejít. Mam ji pod sedadlem spolujezdce ve schránce v OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 5. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 díky alespon jednomu, za plnohodnotnou odpověd. musím vyzkoušet vícero typů jestli se vleze do loketky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.