robko151 Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Ahojte, kde kupim tento plast? je to plast kde sa odklopi kufor. 3T0 827317B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Nejbližší prodejna dílů Škoda... Jinak řečeno zajeď do nejbližšího autorizáku, ať ti to objednají. Pak už jen vrakoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 5. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 danke )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22_tdi Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 čaute, poradte mi prosím vás po oprave mi chýba na uchytenie izolácie (tdi 125kw) tá príchytka, len neviem aká to je ? na druhom obrázku je znázornená, bol som v predajni a tam mi "odborne nepomohli" tak vás prosím o radu, diky za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 V jaké prodejně? Přímo v autorizovaném servisu? Kde jinde by to měli vědět a objednat? Na číslo dílu se zkus zeptat TADY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 aká príchytka ? to je súčasť toho tlmenia ktoré drží na dvoch plechových podložkách ... tie oslabené miesta sú tam kde sa uchytávajú káble k lambda sonde a podobne ...vzhľadom na to že tento diel je univerzálny tak sa podľa potreby vytrhne ktoré okienko je potrebné ... volá sa to tlumení pro odvádeč vody , v etke niekde v 863 pri tlmeniach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22_tdi Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 aha už chapem, ja som myslel že keď je tam prázdna diera že mi niečo odtial vypadlo nejaká príchytka, díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.