Publikováno Srpen 5, 201510 r Ahojte, kde kupim tento plast? je to plast kde sa odklopi kufor. 3T0 827317B
Srpen 5, 201510 r Nejbližší prodejna dílů Škoda... Jinak řečeno zajeď do nejbližšího autorizáku, ať ti to objednají. Pak už jen vrakoviště.
Květen 25, 20187 r čaute, poradte mi prosím vás po oprave mi chýba na uchytenie izolácie (tdi 125kw) tá príchytka, len neviem aká to je ? na druhom obrázku je znázornená, bol som v predajni a tam mi "odborne nepomohli" tak vás prosím o radu, diky za odpovede.
Květen 25, 20187 r V jaké prodejně? Přímo v autorizovaném servisu? Kde jinde by to měli vědět a objednat? Na číslo dílu se zkus zeptat TADY.
Květen 25, 20187 r aká príchytka ? to je súčasť toho tlmenia ktoré drží na dvoch plechových podložkách ... tie oslabené miesta sú tam kde sa uchytávajú káble k lambda sonde a podobne ...vzhľadom na to že tento diel je univerzálny tak sa podľa potreby vytrhne ktoré okienko je potrebné ... volá sa to tlumení pro odvádeč vody , v etke niekde v 863 pri tlmeniach
Květen 25, 20187 r aha už chapem, ja som myslel že keď je tam prázdna diera že mi niečo odtial vypadlo nejaká príchytka, díky za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.