zzshmp Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Prosim o radu.U Octavky 1,6 74kw jsem zacal mit problémy při startu studeného nebo lehce zahřátého motoru.Cca 3.sek. trva nežli naskoci a to musim soucasne pridat plyn,jinak ma tendence zhasnout.Za ohrati motoru na provozni dobu to nedela.Zacalo me to delat od te doby,co jsem umyval motor a voda se me dostala do zapalovacího modulu.Nekolik kilometru jsem jel na 3.valce.Pomuze vymazat z ridici jednotky zavady,které se tam diky tomuto problemu nejspis nacetly a znovu nastaveni jednotky do puvodnich hodnot?Jak to vidíte?Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan 83 Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Pořádně vše vyfoukej a vysuš a bude to zase ok ale mohli se ti probít i svíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.