MartinSatek Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Ahoj, ještě dnes mi na tom křápu fungovalo D.O. normálně i ze sta metrů, ale po příjezdu domů chci zamknout z cca 3 metrů a nic. Nejdříve to fungovalo jakoby o 1 vteřinu opožděně až potom vůbec. Odemkne to a zamkne jen z cca 1 metru. Zkoušel jsem i náhradní klíč, ale ten dělá to samé. Takže v baterce to asi nebude. (Na Oktávce 2 mi baterka vydržela normálně i 2 roky při stejném používání). Nevíte čím by to mohlo být...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 To skoro vypadá, jako by někdo rušil signál nebo prostě BCM jednotka teplem odešla(jak jsem viděl tak na Meganu se i roztékají plasty tak elektrika u koncernu to taky nemusí přežít). BCMko bys mohl zkusit jen odpojit baterii a pak po pár minutách připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinSatek Vloženo 13. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Ahoj Tak dnes ráno vše funguje v pořádku i přes sklo domu. Tak nevím co to bylo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.