Pulda Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Mám 4 měsíce starou Octavii 1,2 TSI a od samého začátku se mi přibližně každé druhé nastartování rozsvítí hláška "závada ukazatele kontroly pneumatik". Poté ihned zhasne a je klid. Nyní jsem si všiml, že i když mám za jízdy vypnuté světlomety a jedu pouze na denní svícení, tak se mi neustále zvyšuje a snižuje intenzita podsvícení přístrojů i když má být vypnuto. Mám známé v několika Škoda servisech, ale prý se s tím ještě nesetkali. Příští týden jsem objednán k nám do servisu, ale nevím jestli si s tím poradí, když jim diagnostika nic neukáže. Neřešili jste někdo tento problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Stejná závada ukazatele kontroly pneumatik mi vyskakuje na služebáku, prakticky téměř od jeho koupě. Bohužel nebyl čas pořád zajet do servisu, a když tam auto bylo tak na to zapomněli. Nemá teda někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubsl Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Ta intenzita podsvícení závisí na okolním světle, pac když je šero nebo vjedes do tunelu, kde je málo světla a mohl by jsi být hůře viditelný s denním svicenim, tak se Ti ztlumi budiky, aby Tě trklo rozsvítit potkavaci světla, aby se Ti rozsvítil i zadek a ostatní Te mohli lépe vidět. Závada to není. Tlak pneumatik se Ti vždy při startu rozsvítí, aby jsi věděl, že toto čidlo funguje, když by Ti svítil trvale znamená, že máš někde v pneumatice méně tlaku a tudíž budeš muset zkontrolovat. ABS se Ti taky rozsvítí a zhasne. Opět to není zavada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Problém je, že v O3 je chyba, která způsobuje hlášení o závadě na systému měření tlaku pneumatik(není to o kontrolní funkci, krátkého rozsvícení kontrolky na budíkách). Bohužel dosud stále neexistuje řešení. O3 = testováno na lidech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulda Vloženo 27. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Už jsem absolvoval návštěvu servisu a hned při příjmu mi řekli, že už na tomají řešení. Přeprogramovali panel přístrojů. Tak už to snad bude v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berji Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 (editace) Ja mam naprosto to same od koupe auta a uz me na to po kazdem druhem ci tretim otocenim klicem (na displeji se zobrazi text "Zavada ukazatele kontroly pneumatik") nebavi koukat a poslouchat varovne cinknuti. V prodejne mi rekli, ze to neni zadny problem a tlaky v pneu jsou stale detekovany jako OK a kontrolka na to zadna nezustava svitit. Rad bych, aby to nejak vyresili, doufam, ze to jde na počkání?? Dik Co se tyka intenzity budiku tak se mi deje to same. Mam aktivovamo denni sviceni a kdyz je hodne svetla v okoli tak budiky sviti hodne, jakmile vjedu treba do tunelu, tak budiky nemaji zadnou intenzitu a nesviti vubec. Editováno: 6. Září 2015, autor: berji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 riešenie tu už napísal Pulda ..a je to napočkanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vezir Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 (editace) On 8/27/2015 at 6:04 PM, Pulda said: Už jsem absolvoval návštěvu servisu a hned při příjmu mi řekli, že už na tomají řešení. Přeprogramovali panel přístrojů. Tak už to snad bude v pořádku. Ahoj, mam stejnou zavadu a kontaktoval jsem primo Servisni centrum v Mlade Boleslavi i oficialniho dealera tamtez ale popis teto zavady i natocene video jim nic nerika jeste se s tim pry nesetkali a nebo mi nejsou schopni rict bez toho aniz by ato napichli. Klasika.... Chtel jsem se zeptat, ve kterem servisu jste zavadu resili a vedi o co jde? Diky Ladislav Editováno: 6. Listopad 2017, autor: vezir typo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Po výměně kol se rozsvítila kontrolka tlaku v pneu, to je normální, jenže tam nemám původní rádio a tak tam nemám tlačítko CAR. Tak jak smazat tu hlášku, když jí přes VCDS smažu okamžitě tam naskočí zpět. Jde tuto kontrolu tlaku v pneu někde v diagnostice vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 před 10 hodinami, Pavel 5 napsal: Po výměně kol se rozsvítila kontrolka tlaku v pneu, to je normální, jenže tam nemám původní rádio a tak tam nemám tlačítko CAR. Tak jak smazat tu hlášku, když jí přes VCDS smažu okamžitě tam naskočí zpět. Jde tuto kontrolu tlaku v pneu někde v diagnostice vypnout? nestaci smazat chybovku, musis provest reset pres merene hodnoty (VCDS). odkodovat lze (asi staci jen v pristrojovce,prip radio) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 (editace) Na přístrojovce nelze a na rádiu také ne, je tam rádio vyměnění a nemá tlačítko CAR. Umí někdo v okolí Brna vypnout deaktivaci hlídání tlaku v pneu? Nebo kdo poradí kde to překódovat. Editováno: 25. Březen 2019, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CafeMan Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 V 25. 3. 2019 na 8:39, Pavel 5 napsal: Na přístrojovce nelze a na rádiu také ne, je tam rádio vyměnění a nemá tlačítko CAR. Umí někdo v okolí Brna vypnout deaktivaci hlídání tlaku v pneu? Nebo kdo poradí kde to překódovat. Mohu se zeptat jak jste tento problem vyresil? Take to ted musim resit. Predem diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.