Neil100 Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Ahoj, snažil jsem se googlit a hledat i tady po foru - ale nic uspokojivého jsem nenašel proto jsem založil vlákno. Pokud jsem přehlédl něco kde se toto řešilo, díky za odkázání tam :-) Chci se zeptat, pořídil jsem RS vagon (BWAmotor) a po kontrole na diag. mi našli chybu 00665 P0299 002. Regulace plnícího tlaku (Nedosažena spodní regul. mez). Setkal už se někdo s příčinou této hlášky? Auto se chová standartně, nic mi nesignalizuje dashboard, jede jak má, žádný nouzák ani náznak vynechání výkonu... Chtěl bych předejít problémům a tuto chybu vyřešit - může mi někdo ze zkušených s tímto motorem, ideálně i s typem této chyby poradit? Četl jsem cosi o ventilu na turbu, čištění turba apod... Díky moc za pomoc, hezký víkend, Hans. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Spatne hledas .... klasika mrkni na prepousteci ventil turba pokud mas stary s gumovou membranou (jako ze urcite ano) byva casto natrhla vymen ji pokud problemy pretrvavaji kontrola vsech hadic pokud i to je ok muze byt prasklinka ve vyfukove casti klapky wasgate ale.to.by pocitove melo i hur jet..... nejlepsi je.udelat log 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neil100 Vloženo 4. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Vyřešeno - vadný DV ventil - vyměněno jede to jak má....yess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 No vidis co jsem ti rikal :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Jsem to tu taky už v prosinci hledal a nenašel :-DMám od podzimu stejný problém, takže tedy přepouštěcí ventil turba? Číslo dílu by nebylo, ať je to tu komplet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Cau myslim ze je to tenhle http://www.cc-autodily.cz/ventil-vypinaci-1 Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silhy69 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 zdravím tento vypínací ventil jsem kupoval přímo ve škodovce a stál 1070 kč, po slevě 898 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 A nebyla to verze s gumovou membránou? Ta je levnější, dle mého i lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Nechci tu delat nikomu reklamu ale mam upgrade ventilu od GFB = kompletni odstraneni problemu s timto ventilem cena je samozrejme vetsi ale max spokojenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 http://www.bar-tek-tuning.com/cosmoshop/pix/a/n/1392298334-4608.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Já mám originál gumový na tlacích pomalu 2bary (bwa má 0,8?) a jsem taky v klidu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silhy69 Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 byl to orginál s gumovou membránou ,auto jede opět super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.