Wiix Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Prosím o pomoc, točí ale nechytá OC II 2011 2,0 TDI CR, diagnostika píše závadu 5196 - relé elektrického palivového čerpadla 2 - J49 přerušení. Vyměnil jsem relé, pojistky jsou OK, ale u relátka mi chybí na jedné pozici proud - cca 4,5 V - měřeno na stejném,ale funkčním autě, a tím pádem neběží palivové čerpadlo které je umístěno nad držákem motoru. Pokud čerpadlo propojím na tvrdo, tak motor okamžitě chytne. Prosím o případnou radu, případně schéma el. instalace, abych věděl, kde co hledat, nechce se mi rozmotávat svazek pod palubkou. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Dobrý deň ako sa vám podarilo vyriešiť vás problém mám taky ist problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.