Přejít na obsah

Wiix

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Wiix

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, po demontáží a zpětné montáži přední nápravy mi svítí chyba ESC + tlak pneu a VAG píše, že řízení má mechanickou chybu, ale jinak vše funguje v pohodě, prosím o radu, kde je chyba ?
  2. Ahoj, prosím všechny o pomoc, Octavia Combi II 1,6 TDI, r.v. 2011, 85.000km, jezdí v pohodě, ale pokud zabrzdím, rozbliká se mi žhavení a zůstanou svítit brzdová světla. Pokud auto nechám cca hodinu stát, tak vše OK, až do další jízdy. Neudělá to ale pokaždé, někdy třeba až po 20 km. Diagnostika píše 6013 - spínač brzdových světel F - nevěrohodný signál = vyměněn snímač a následně i brzdový válec. Potom závada 6158 - řídící jednotka - chyba kontrolního součtu paměti a do třetice 6551 - napájecí napětí příliš malé. Tyto dvě závady po smazání naskočí znovu, ale nemají vliv na blikající žhavení. Prosím o nápady, fakt už nevím co s tím, díky předem. klidně i na email a já se ozvu : wiix@seznam.cz Log-TMBHT21ZXC.txt
  3. Prosím o pomoc, točí ale nechytá OC II 2011 2,0 TDI CR, diagnostika píše závadu 5196 - relé elektrického palivového čerpadla 2 - J49 přerušení. Vyměnil jsem relé, pojistky jsou OK, ale u relátka mi chybí na jedné pozici proud - cca 4,5 V - měřeno na stejném,ale funkčním autě, a tím pádem neběží palivové čerpadlo které je umístěno nad držákem motoru. Pokud čerpadlo propojím na tvrdo, tak motor okamžitě chytne. Prosím o případnou radu, případně schéma el. instalace, abych věděl, kde co hledat, nechce se mi rozmotávat svazek pod palubkou. Předem díky.
  4. Ahoj, prosím o pomoc, nelze mi nastartovat OC II 2011 1,6 TDI, diagnostika mi píše závadu 7389 - relé palivového čerpadla 1 - přerušení/závada, nevíte někde, které je to relé ? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...