Publikováno Srpen 31, 201510 r Při jízdě na 4řku asi 75km/h a něco okolo 2000 ot/min po rovince s lehkou nohou na plynu je slyšet zvuk (něco jako kdyby ,,hučení" ložiska) po ubrání či přidání plynu je zvuk pryč a na jiné rychlostní stupně se neobjevuje, od kol to nejde spíš někde od motoru. Já takhle často nejezdím - spotřebu neřeším, ale všiml jsem si toho prostě. Rozvody měněny cca před měsícem + olej a filtry, Octavia II 1.9 TDi 77kW r.v.09 najeto cca 188tis. motor BLS. Může to něco naznačovat abych se připravil na další výměnu něčeho (převodovka, setrvační??) Setkal se s tím někdo, nebo je to vlastnost motoru ?
Říjen 17, 20159 r Autor No tak případný problém by mohl být, že autem bylo ježděno převážně 4. rychlostním stupněm a proto je ,,tam" nejspíš v převodovce něco více ochozené oproti jiným převodovým stupňům, otázkou zůstává jestli to dále řešit nebo nechat, protože šahat do převodovky asi nebude jen tak..
Říjen 9, 20186 r Ahoj, přišel jsi nakonec na příčinu? Dělá mi to stejně, lehký plyn, hučí to, akorát že mně to dělá na všechny rychlosti, dokonce i na neutrál, když dám plyn do té polohy, tak to hučí, ovšem auto musím mít v pohybu, na místě to nedělá.
Únor 5, 20196 r Mam stejny problem, na vsech rychlostech, pri lehke jizde na plynu. Na neutralu ci pri seslapnuti spojky to nedela. Ma uz nekdo problem vyresen?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.