Přejít na obsah

FOX42

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení FOX42

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Kupoval jsem prave radsi original od Bosch
  2. Ahoj, hledam už týden, ale nikde jsem podobné téma nenašel a proto se obracím s prosbou. Před 3 týdny jsem měnil váhu vzduchu a od té doby mi někdy při akceleraci vibrovalo auto, teďnuž to dělá při akceleraci pokazde. Poloosy, kola, silentbloky vse ok, přetěsnené vstřiky a dělá stále, z výfuku jde černý kouř právě při akceleraci, na volnoběh auto drží otáčky, nevibruje a ani při klasické ,,udržovací” jízdě. Nemohla by být spuvislost v té nové váze nebo máte někdo zkušenosti? 1.9 tdi 77 kw pd, kod motoru BKC. děkuji.
  3. Dobry den, hledám kde se dá, ale bohužel jsem nenašel nic podobného, od pátku mi auto padá do nouzového režimu, diagnostika vypisuje chybu kapacita plnicího turbo/kompresoru nedostatečná, nechci opravovat pokus/omyl, nemáte s tím někdo zkušenost? Turbo nemá žádné neobvyklé zvuky, bez nouzáku tahne pěkně, motor bez vibrací, kontolka žádná nesvítí, jsem z toho už na prášky... moc všem děkuji za pomoc a názory.
  4. Ahoj, omlouvám se, ale nikde jsem nenašel nic podobného. Na Octavii 2 jsem zjistil, že mi něco cvaká od předního levého kola, je to slyšet pouze při staženém okýnku. Cvakání je slyšel při jízdě 65km/h a více při jízdě rovně a při zatáčení do pravé zatáčky, je toto cvakání slyšet i při nižší rychlosti, jinak při zatáčení to je slyšet více, než při jízdě rovně. Guma je čistá, dnes bylo auto v servisu a nenašli nic. Navíc mi při jízdě na dálnici 130 km/h vibruje volant. Ložiska jsou měsíc nová, kineťák nevím, protože při plném rejdu je klid, nesetkal jste se s tím někdo a měl by jste pro mě radu?
  5. Ahoj, přišel jsi nakonec na příčinu? Dělá mi to stejně, lehký plyn, hučí to, akorát že mně to dělá na všechny rychlosti, dokonce i na neutrál, když dám plyn do té polohy, tak to hučí, ovšem auto musím mít v pohybu, na místě to nedělá.
  6. Zjistil jsi neco? My dneska vymenili kladku mikro remenu a huci presne jako tobe porad :(
  7. Ahoj, čím to bylo? Mám naprosto stejný problém, plyn cca o 1 cm stlačený a začne to hučet, přidám nebo pustím a přestane to, je úplně jedno, jaká je to rychlost nebo stupen rychlosti, dělá to prostě na tu polohu pedálu, přesně jak píšeš, podobné ložisku, ale to zatáček to nemá vliv. Děkuju moc za tvou radu Ještě dodám, že to dost reaguje na teplotu venku, ráno to moc nedělá, odpoledne (30 stupnu) to dělá skoro hned.
  8. Ahoj všem, rád bych se zeptal. Koupil jsem octavii 2 climatic AC motor 1.9 tdi BKC a nesla klimatizace, byl jsem u dvou mechaniku jeden rekl zadreny kompresor cena 24 tisic za opravu a druhy mi pouze opravil na kompresoru přítlacny talir. Chci se zeptat, kdyz zapnu manualni klimatizaci, zvysi se mi na budikach otacky motoru nebo ne? Protoze i Fabie 1 se mi zvysovali a tady i po opravě ne. Jinak kompresor normalně prý tlakuje a mělo by být vše OK, jen jako lajk to nemam jak poznat, jelikoz ke zima. Dekuju moc
×
×
  • Vytvořit nový...