Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Při jízdě na 4řku asi 75km/h a něco okolo 2000 ot/min po rovince s lehkou nohou na plynu je slyšet zvuk (něco jako kdyby ,,hučení" ložiska) po ubrání či přidání plynu je zvuk pryč a na jiné rychlostní stupně se neobjevuje, od kol to nejde spíš někde od motoru. Já takhle často nejezdím - spotřebu neřeším, ale všiml jsem si toho prostě.

Rozvody měněny cca před měsícem + olej a filtry, Octavia II 1.9 TDi 77kW r.v.09  najeto cca 188tis. motor BLS.

Může to něco naznačovat abych se připravil na další výměnu něčeho (převodovka, setrvační??)  Setkal se s tím někdo, nebo je to vlastnost motoru ?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

No tak případný problém by mohl být, že autem bylo ježděno převážně 4. rychlostním stupněm a proto je ,,tam" nejspíš v převodovce něco více ochozené oproti jiným převodovým stupňům, otázkou zůstává jestli to dále řešit nebo nechat, protože šahat do převodovky asi nebude jen tak..

• o 2 roky později...
Vloženo

Ahoj, přišel jsi nakonec na příčinu? Dělá mi to stejně, lehký plyn, hučí to, akorát že mně to dělá na všechny rychlosti, dokonce i na neutrál, když dám plyn do té polohy, tak to hučí, ovšem auto musím mít v pohybu, na místě to nedělá. 

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...