Přejít na obsah

Svíti ESP, cuká motor, hlučnost

Jany123

Doporučené příspěvky

Chlapci potřebuji akutne poradit, dnes se mi ráno rosvitilo ESP a motor dělal strasne zvuky, vůbec to nejelo, automat desne skubal a nechtěl řadit. A u výfuku strašný smrad :(. Odešel jenom řídící vstrik, nebo to muže byt i něco jinyho? Já už jsem s toho motoru na prášky. :(

Auto mam 2.5 TDI V6 114Kw rok výroby je 2003. A je to automat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta kontrolka skutečně znamená i rozhozený předvstřik.

Jak stojíš pře motorem, sundej dekl rozvodů napravo (z Tvého pohledu) a zkontroluj napnutí řemene na čerpadlu VP44. Už jsem se setkal s povolenou i utrženou napínací kladkou.

Hlavně nejezdit, dokud problém neodstraníš

Odkaz ke komentáři

Ono nedávno sem to mel napichnuty a hlásilo to tu chybu jehly. A občas to tenhle zvuk udělalo mezi 2a 3 kvaltem mezi otáčkami 1500 az 2000 po prerazeni zase ticho. Poslední dobou sem to začal slychat skoro pořád a už sem to začal řesit a ptát se. A dnes ráno asi hotovka ko. Čerpadlo je asi 30 000km po repasu vacky klepou lehce rozvody byly před týdnem v cajku (ale kdo ví jak ted). Ty byly taky dělaný je to tak 30 000km.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Ahojte pred nedavnem se me na chvilku rozsvitilo ESP a hned zhaslo v predeslme supovi 1.9 me to halsilo ze je to spatna sinchronizace vacky vuci klice ale u 2.5 po nacteni vagem vyskocila chyba  00550 pocatek svtriku. VP44 mam po repasi (doufam ze je dobre udelano) ridici trysku na 3 valci mam novou z origo skoda servisu  a rozvody udelany a nasledne ve skoda servisu prekontrolovany na pripravky.

me osobne jeste napada nekde nacata kabelaz ktera obcas ztrati kontakt s 3 vstrikem.

zdejsi odbornici a profici muzete poradit kde jeste hledat chybu? po vymazani vagem se chyba neobjevila uz 3 tydny

Pro SATASE: kdybys tohle cet muzes porism te vysvetlit presne hodnoty tech ATDC a BTDC  vim ze jedna hodnota se nastavuje pomoci rozvodu a druha se urcuje samo ale me spise jde oto kolik tam ma byt a kde vsude si to ve vagu (jakych kanalech ) muzu zkontrolovat

mam vag kkl 3.14

jinak psal jsem i na audi klub ale tam zatim zadna odpoved :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...