mark8000 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Ahoj, při puštění pedálu spojky se ozve vrznutí a cítím slabou vibraci v pedálu. Dělá to jen při studeném motoru v cca 50% případů, zdá se mi že častěji když je vlhko, nebo prší. V létě, když auto stálo několik dní v Chorvatsku na slunku se při prvním sešlápnutí spojky navíc ozval chrčivý zvuk, jakoby o sebě něco dřelo. Při dalším sešlápnutí už v pohodě a víckrát jsem to už neslyšel. Jinak se zdá spojka OK a neprokluzuje. Končí spojce životnost, nebo by to mohlo být něčím jiným?Jo, mám OII, 1,9 TDI, 77 kW, 4x4, 2006, najeto 120 tis. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 To vypada na vypinaci lozisko spojky. Se samotnou spojkou to v podstate nema moc spolecneho, je to soucastka za par stovek. Bohuzel kvuli vymene musi ven prevodovka, stejne jako by se menila spojka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.