Diaz Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Dobrý den, nevím jestli to tu už někdo řešil, ale mám problem s jedním zvukem u octavie 1.9 tdi rok 2003 najeto 230 000 cca , když přidám plyn , tak než zařadím z 2 na 3 a pak z 3 na 4, my to při těchto otáčkách slyšim zvuk v předu na levém boku připomínající plech co vibruje o motor. Nevíte čím to může být? Slyšim vždy jen ten vibrující plech při tom, než zařadim.... Diky za každou odpověď... Editováno: 22. Září 2015, autor: Diaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodarik Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Mám to podobně, většinou mi to dělá jen z 2 na 3, zvuk lze těžko popsat, nahrát na video nejde (na videu to není slyšet). Dělá mi to tehdy, když vyšlápnu spojku (nepravidelně).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martink Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) Zdar, mě to taky dělá, zdá se jakoby se tam něco dotáčelo. Dělá to při řazení, když vyšlápnu spojku i na zpátečku ale i když prudce uberu plyn. Kdyby někdo věděl? zvuk auto.mp3 Editováno: 30. Říjen 2015, autor: martink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.