Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdar, včera jsem měl sklopený zadní sedačky a levá část (1/3) v pohodě, ale ta druhá část (2/3) se mi po zaklapnutí nevrátila zpět taková ta informativní pojistka, že je sedačka zajištěná... když odklopím druhou stranu, tak jde pojistka zamáčknout rukou a pruží, na tý rozbitý části je nějaká zaseklá a vůbec se nehne... nesetkal jste se s tím někdo?

Nevím jestli jde sundat např. ten vrchní kryt u toho madla, nechci za to moc brát, abych něco neurval.

Editováno: , autor: Brady666
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím, mám stejný problém. Řešilo se to již dávno, vyřešeno nějak ? Není tam žádný šroubek na rozebrání, tak nevím co s tím ... 

Vloženo

Řešil bych to v tomto pořadí 

Záruka, nebo (ještě kouknout do DP zdali to nelze jednoduše vyndat)

Koupit nový opěrák, nebo

To neřešit, nebo 

Rozebrat ten opěrák  (v tom případě přeji příjemnou zábavu)

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Ahojte, len taka info otazka...mam O3 combi 12/2014 a sedacky sa nesklapaju z kufra, ale priamo z operadiel. Nemala mat O3 sklapanie packou z kufra? Alebo tam hra rolu nejaky iny aspekt? Vdaka.

• o 1 rok později...
Vloženo
V 23. 9. 2015 na 8:47, Brady666 napsal:

Zdar, včera jsem měl sklopený zadní sedačky a levá část (1/3) v pohodě, ale ta druhá část (2/3) se mi po zaklapnutí nevrátila zpět taková ta informativní pojistka, že je sedačka zajištěná... když odklopím druhou stranu, tak jde pojistka zamáčknout rukou a pruží, na tý rozbitý části je nějaká zaseklá a vůbec se nehne... nesetkal jste se s tím někdo?

Nevím jestli jde sundat např. ten vrchní kryt u toho madla, nechci za to moc brát, abych něco neurval.

Dneska jsem si bohužel všiml úplně stejného problému.... 

Budu řešit na záruku jako už 59 věc :doh

Rok starý auto.... 

IMG_20190804_104446.jpg

Vloženo

@Aleš_BX Chápu.. Opravdu jsem to zkoušel několik a párkrát fakt hrubou silou kol108, ale ten informativní kolík s červeným označením je zaseknuty a ani nemá sebemenší vůli.

Zádová opěra je normálně zacvaknuta takže drží i se dá normálně sklopit a vrátit do výchozí polohy.....

Ten systém bude jednoduchý takže bych to opravil raz dva..... Ale náhodou tam bude něco poškozeného a.... Záruka. 

Každopádně dík za reakci :kol-47:

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Toto je problém tohoto plastu a spočíva vo vyskočení vodítka ktoré som označil ,pričom to šprajcne ten signálny knoflík a ten ťažko chodí.Dá sa to dať na miesto bez vyberania celého plastu .

s-l1600.jpg.c34ae904b54df7c4662d89e7ce28492e.jpg

Editováno: , autor: marian.marcin
Vloženo

marian.marcin: moc děkuji za radu a hlavně za obrázek, po roce jsem to konečně opravil, ale musel ten plast jít ven - čalounění jde opatrně odhrnout, vždy od jedné strany a poté šroubovákem odjistit ty dvě pacičky. A pak stačí jen správně složit :-) Díky!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...