Přejít na obsah

Joker 85

Uživatel
  • Počet příspěvků

    774
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Joker 85

Nováček

Nováček (1/14)

  • Reacting Well Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Very Popular Vzácný

Nedávné oznámení

293

Popularita

  1. A pokračovat ještě budeme dlouho.
  2. S mírného kopečka jede i 1.4tsi 250km/h takze to není nic neuvěřitelného ????
  3. Napsal realitu a ne blábol který jen chválí a občas něco malinko aby se neřeklo pomluví a dostal Mezi prvními zase nové Auto ???. Kdyby to nenapsal vtipně ani by to většina lidí nedocetla. Pro mě je názor někoho kdo to nedělá na plný úvazek víc vypovídají než od někoho koho to živí a musí si dávat bacha co píše ?.
  4. Nebyl bych si tím jistý ? některé nedostatky které jsou zmíněné zůstanou některé se odstraní popřípadě odladi ale většina až příští rok ?. A něco se ukáže časem ?
  5. https://www.autickar.cz/clanek/skoda-octavia-combi-1-5-tsi-mate-kontrolu-kvality-a-mohl-bych-ji-videt/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=368721&dop_req_id=4dP1upxET97-202007271847&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Souhlas ?
  6. Není to problém pouze škody. Stejný problém má i Mazda a pár dalších značek ?... Že by super komponenty od dodavatele..... ?
  7. Joker 85

    HODINKY

    většinu hodinek i těch nových mám v nějaký edici dál bych to tu veřejně moc nerozebíral ?? . Vybral jsi pěkný hodinky ! Za mě ?
  8. Joker 85

    HODINKY

    Mám hodinek mraky od levných po dráhe ale nejoblíbenější jsou Festina Chrono Bike 20203/1 Special Edition. Naštěstí se už neprodávají ?? . Není Nad to si občas koupit nějaký pro radost ?
  9. Já se na ty svoje v zimě pro zajímavost podívám až se Budu nudit. Udělám foto.
  10. Hezky olej po max 10tis , vif , a občas si dát třeba 10 minut s prohřátým motorem na 5 rychlostni stupeň full gas. ( Pro ty méně zkušené na 4 )
  11. Ona ta průměrná rychlost je dost zavádějící hlavně u dlouhodobé spotřeby.... každý má jiné návyky atd. Já třeba můžu zamknout nastartovaný auto a dost často toho využívám hlavně v zimě a v pařáku když potřebuju něco vyřídit třeba na pět minut i několikrát denně.
  12. Tak vidíš že jsi aspoň schopný si najít obrázek od instalace jaderného pohonu ?? tvl udělal jsi mi krásných pár minut v životě ????? Chlap s kulama by si to udělal bez obrázků za pět minut. ??? To jsi zabil ???
  13. Síla laku z továrny se u většiny aut pohybuje v průměru těsně kolem hranice 100 , 90 - 110 μm. Dle značky, barvy ,modelu, a továrny dle se lakuje.
  14. Jj ale nepoužívá stejnou pro 3 , 6 , cx5 atd jako škodovka. 3 a cx-30 má stejnou a v tom nevidím problém nebo důvod mít odlišnou.
  15. Abych jen Mazdu cx-30 nechvalil tak se mi moc nelíbí třeba způsob uložení zadních pružin na podvozku atd a nějaký další technické řešení jako například přední kotouče, které nejsou zajištěné šroubkem proti uvolnění při sundání kola jako u většiny škodovek atd... Takže za určitých okolností se může mezi kotouč a náboj dostat bordel třeba při přezouvání a pak po prudkým brzdění hrozí zvlnění kotouče. ( U mě vyřešeno za hodinku práce ) Jinak Mazda používá destičky ATE . Za co má Mazda o proti škodě u mě hodně velký plus je pozice pedálu a volantu které jsou vůči sedačce rovně. Karoq volant doleva a pedály do prava ???.Pravděpodobně za to může Modulární platforma. Volant má doleva většina posledních modelů od škody a to buď více nebo méně...(v závislosti na druhu sedačky v daném modelu) Mazda má platformu minimálně pro každou třídu a dokonce si myslím že pro každý model. Už proběhla zkušenost se servisem Mazda. V rámci záruky výměna baterie bez řečí a do druhého dne kvůli nedostatečné kapacitě.
×
×
  • Vytvořit nový...