Prochaine Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Na Combi mě zaujal tento spojler na zadních dveří. Prodejce mi sdělil, že k tomu nedostali žádné informace, vždy je v této černé barvě a je na všech Combi, které jim zatím dorazili. Nejedná se o Greenline - ten má (jak jsem viděl včera ve Frankfurtu) jiný spojler. Zajímavé je, že ve Frankfurtu byly asi 3 Combi (mimo Greenline) a žádný z nich to na sobě neměl - viz tato fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Ani ilustrace na stránkách Škodovky (kromě konfigurátoru a vizualizéru) většinou nemají tenhle spojler. Ale za sebe říkám, že mi to při bližším zkoumání vzhledově nevadí a při pohledu na auto jako celek si toho člověk ani nevšimne, bez ohledu na barvu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Dnis som videm v polsku combi a tiez malo ten spojler. Aj na slovensku v skodovke mali combi a tiez mal ten spoiler. Asi to bude mat nieco s aerodynamikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Ano, zpravodajské servery tomu většinou říkají "aerodynamické prvky", viz např. http://www.autorevue.cz/skoda-superb-combi-moc-prostoru-nenabizi-prvni-jizdni-dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 23. Duben 2024 Sdílet Vloženo 23. Duben 2024 (editace) Ahojte chalani. Kde sa to dá kúpiť /objednať? Cez víkend som tiež videl jeden... Našiel som ešte tento, ale práve toto nechcem. https://www.tuning-in.sk/skoda-superb-iii-sportline-combi-flaps-deflektory-zadneho-okna.html Editováno: 23. Duben 2024, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 23. Duben 2024 Sdílet Vloženo 23. Duben 2024 @r_e_n_e ano originál ve škodovce čísla dílu:3V9 827 931 3V9 827 932 cena za kus 2160kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 23. Duben 2024 Sdílet Vloženo 23. Duben 2024 Najs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 24. Červen 2024 Sdílet Vloženo 24. Červen 2024 Kto chce, tak mu viem predať oba bočné spojlery. Cena 45 eur. Zistil som, že mám na Sportline prídavný zadné krídlo a tým pádom to tam nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.