Prochaine Vloženo 24. Září 2015 Vloženo 24. Září 2015 Na Combi mě zaujal tento spojler na zadních dveří. Prodejce mi sdělil, že k tomu nedostali žádné informace, vždy je v této černé barvě a je na všech Combi, které jim zatím dorazili. Nejedná se o Greenline - ten má (jak jsem viděl včera ve Frankfurtu) jiný spojler. Zajímavé je, že ve Frankfurtu byly asi 3 Combi (mimo Greenline) a žádný z nich to na sobě neměl - viz tato fotka. Citovat
SuperbIII Vloženo 24. Září 2015 Vloženo 24. Září 2015 Ani ilustrace na stránkách Škodovky (kromě konfigurátoru a vizualizéru) většinou nemají tenhle spojler. Ale za sebe říkám, že mi to při bližším zkoumání vzhledově nevadí a při pohledu na auto jako celek si toho člověk ani nevšimne, bez ohledu na barvu auta. Citovat
vavrorr Vloženo 24. Září 2015 Vloženo 24. Září 2015 Dnis som videm v polsku combi a tiez malo ten spojler. Aj na slovensku v skodovke mali combi a tiez mal ten spoiler. Asi to bude mat nieco s aerodynamikou. Citovat
SuperbIII Vloženo 24. Září 2015 Vloženo 24. Září 2015 Ano, zpravodajské servery tomu většinou říkají "aerodynamické prvky", viz např. http://www.autorevue.cz/skoda-superb-combi-moc-prostoru-nenabizi-prvni-jizdni-dojmy Citovat
r_e_n_e Vloženo 23. Duben 2024 Vloženo 23. Duben 2024 (editace) Ahojte chalani. Kde sa to dá kúpiť /objednať? Cez víkend som tiež videl jeden... Našiel som ešte tento, ale práve toto nechcem. https://www.tuning-in.sk/skoda-superb-iii-sportline-combi-flaps-deflektory-zadneho-okna.html Editováno: 23. Duben 2024, autor: r_e_n_e Citovat
Leonekkk Vloženo 23. Duben 2024 Vloženo 23. Duben 2024 @r_e_n_e ano originál ve škodovce čísla dílu:3V9 827 931 3V9 827 932 cena za kus 2160kč Citovat
r_e_n_e Vloženo 24. Červen 2024 Vloženo 24. Červen 2024 Kto chce, tak mu viem predať oba bočné spojlery. Cena 45 eur. Zistil som, že mám na Sportline prídavný zadné krídlo a tým pádom to tam nedám. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.