venci1 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 ahoj,potřebuju nalepit ori ginální folii co je vzadu na spodku blatníku a zasahuje do zadní části prahu. Lepil to už někdo,potřebuji nějaký postup, aby to bylo přesně na tom samém místě jako předtím. Dík za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
do-luck Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Ahoj, uz sem jednu lepil, snad si postup pamatuju dobre. V servisu mi poradily at si prah poradne nastrikam/namocim jarovou vodou, ze pak budu mit dost casu si folii dorovnat jak patri a pak az to budu mit tak, folii na jedny strane drzet (aby mi neujela jinam) a na druhy at tu vodu postupne vytlacuju ven, nejlip nejakou kartickou (zdravotni kartu treba), tak sem to udelal a folie se natvarovala a drzi dobre, nikde se neodlupuje. Snad sem ti poradil dobre Editováno: 26. Září 2015, autor: do-luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Na co tam ta folie vubec je? Aby lidi pri nastupovani neokopali lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venci1 Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Dík za radu,pokud zítra bude čas,tak se do toho dám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Na co tam ta folie vubec je? Aby lidi pri nastupovani neokopali lak? Ne, podle mě je to nejspíš kvůli ochraně laku proti odletujícím kamínkům atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.