Publikováno Září 25, 20159 r ahoj,potřebuju nalepit ori ginální folii co je vzadu na spodku blatníku a zasahuje do zadní části prahu. Lepil to už někdo,potřebuji nějaký postup, aby to bylo přesně na tom samém místě jako předtím. Dík za každou radu.
Září 26, 20159 r Ahoj, uz sem jednu lepil, snad si postup pamatuju dobre. V servisu mi poradily at si prah poradne nastrikam/namocim jarovou vodou, ze pak budu mit dost casu si folii dorovnat jak patri a pak az to budu mit tak, folii na jedny strane drzet (aby mi neujela jinam) a na druhy at tu vodu postupne vytlacuju ven, nejlip nejakou kartickou (zdravotni kartu treba), tak sem to udelal a folie se natvarovala a drzi dobre, nikde se neodlupuje. Snad sem ti poradil dobre Upraveno Září 26, 20159 r od do-luck
Září 28, 20159 r Na co tam ta folie vubec je? Aby lidi pri nastupovani neokopali lak? Ne, podle mě je to nejspíš kvůli ochraně laku proti odletujícím kamínkům atd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.