jindrous Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Kdo všechno tu má bílou oktávku? Havárka zde http://liberec.idnes.cz/vybrzdeni-ridice-autobusu-v-jablonci-nad-nisou-fl6-/liberec-zpravy.aspx?c=A150925_125634_liberec-zpravy_tm :-) Editováno: 26. Září 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Mám bílou oktávku a jsem z Liberce. Ale autobus pouštím a nenosím ledvinku. ;-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Nemám ten pocit, ale jen taková kuriozita :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Mám bílou Octavii, nejsem z Liberce (i když tam občas jezdím) a nejsem to já a dodávám k tomu : Dobře mu tak idiotovi, ještě bych mu dal přes držku. Takovejch jako je tenhle, je na silnici jako máku a nemusí mít nutně bílou Octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 To jo, skopat do kuličky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.