kysa Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ahoj, pokaždé když umyju auto, tak jsem potom vždy akorát naštvaný. Ze zrcátek vytřu co nejvíc vody, ale vždy tam asi něco zůstane a pak to vytýká po dveřích dolů a je tam čůrek nebo při jízdě to lítá po bočních oknech, po dveřích. Řešil někdo tento defekt zrcátek? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Vyfukat, utriet a az tak jazdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 vždy když jedu a pak to utírám, tak si připadám hrozně divně, všichni na mě čuměj ale bohužel když je auto čistý, tak ať je to pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Zdielam tvoj nazor. V umyvarke mi to vzdy rovno vyfukaju pri utierani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 28. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2015 aha, já si auto meju ručně sám na dvoře a někdy jedu na bezdotykové mytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktak Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Už jsem taky nad tim spekulovalo jestli by to nešlo někde provrtat , aby voda odtekla. Hrozně mě to se.e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 (editace) Kolem třetí minuty je vidět kde se drží voda kolem toho světýlka tam by to šlo navrtat Editováno: 28. Září 2015, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Ked to niekto vyskusate tak sup sem s tym. Ako prvy vrtat nebudem Este by som vnutro natrel voskom alebo silikonom aby voda vytiekla hned a nemala sa na com drzat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 29. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2015 tiktak: taky už jsem si řikal, že tam snad vyvrtám díru chci černý kryty, tak až to bude rozdělaný, tak to budu muset nějak vyzkoušet, kde se nejvíc usazuje a nějak to vykoumat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.