Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, pokaždé když umyju auto, tak jsem potom vždy akorát naštvaný. Ze zrcátek vytřu co nejvíc vody, ale vždy tam asi něco zůstane a pak to vytýká po dveřích dolů a je tam čůrek nebo při jízdě to lítá po bočních oknech, po dveřích. Řešil někdo tento defekt zrcátek? Díky

Vyfukat, utriet a az tak jazdit :)

• Autor

vždy když jedu a pak to utírám, tak si připadám hrozně divně, všichni na mě čuměj :D ale bohužel když je auto čistý, tak ať je to pořádně

Zdielam tvoj nazor. V umyvarke mi to vzdy rovno vyfukaju pri utierani.

• Autor

aha, já si auto meju ručně sám na dvoře a někdy jedu na bezdotykové mytí

Už jsem taky nad tim spekulovalo jestli by to nešlo někde provrtat , aby voda odtekla. Hrozně mě to se.e.

Kolem třetí minuty je vidět kde se drží voda kolem toho světýlka tam by to šlo navrtat :kol-47:

Upraveno od kačer

Ked to niekto vyskusate tak sup sem s tym. Ako prvy vrtat nebudem :) Este by som vnutro natrel voskom alebo silikonom aby voda vytiekla hned a nemala sa na com drzat.

• Autor

tiktak: taky už jsem si řikal, že tam snad vyvrtám díru :D chci černý kryty, tak až to bude rozdělaný, tak to budu muset nějak vyzkoušet, kde se nejvíc usazuje a nějak to vykoumat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.