KarelM Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 (editace) V doplněné objednávce nového SIII z 2.10.2015 se mi objevuje kód modelu "3V3455 / 2016" a označení modelu "Superb Style 2,0 TDI 110 kW 6-stup. mech. Green tec". V původní objednávce ze srpna pak bez toho dovětku Green tec. V konfigurátoru Škoda žádné Green tec přitom u SIII není. Je to pouze překlep nebo již nějaké skryté reakce v úpravách motoru na kauzu kolem VW? Editováno: 2. Říjen 2015, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 mám to takto v objednávce už ze srpna, žádná změna, je to jen označení té "nové" modelové řady motorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Ja som si bol po auto pred tyzdnoum a tiez som mal na fakture ten GreenTec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 3. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Tak mi asi to "Green tec" v té srpnové objednávce zapomněli uvést... Děkuji za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.