Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdary, včera jsem zjistil, že se mi dělá pod autem po každé když stojím, loužička v místech pod pravým světlem, v místě přechodu nárazník-dekl to je vlhké a tudy to kape. Je to chladicí kapalina.

Není v těch místech někde protékající vodní pumpa ? Nějak nemůžu zjistit, odkud to přesně teče.

O1, 2001, TDI 66kW.

Vloženo

Při teplotě 24° C při vypnuté klimatizaci(nemám Climatronic, jen AC) se snad voda nemá kde srážet, ne ?

Když jsem na to sahal, připadalo mi to jako chladicí kapalina s nemrznoucí směsí a ta jen tak přece téct nemůže, proto mě napadla třeba ta pumpa...

Vloženo

Mám nějakých 177 tis.km.

Ve kterých místech je vůbec umístěna vodní pumpa ? Vpředu, vzadu ? Snažil jsem se v rychlosti něco vykoukat, ale shora tam není vidět přes všechny ty kryty nic

Protože se mi zdá, že ta loužička je dost vepředu a kape to v přechodu nárazník-spodní dekl.

Vloženo

kdy se naposledy měnila voní pumpa? Jestli si tedy vůbec pamatuješ. Je pod krytem rozvodů, ale špatně se tam může. Myslím, že ta kontrola dod. pumpy tě nemine.

Vloženo

Jasný že je pod krytem rozvodů, ale ve kterých místech ?

Já jsem jí vůbec ještě neměnil a jestli se někdy měnila, tak o tom pochybuji, zřejmě je původní, asi mě fakt výměna nemine....

Vloženo

cca před měsícem jsem měl stejný problém, tekla mi takhle chladíci kapalina, přes noc jsem dal pod auto karton a tam kde to udělalo loužičku, tak tam sem v těch místech začal zkoumat motor, a z boku něj to bylo celý mokrý, tak sem to dal do servisu a vyměnili mi tam jenom něaký těsnění (něaká posraná gumička) který stálo 200kč a od tý doby mám pokoj ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...