Hustoles77 Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Zdary, včera jsem zjistil, že se mi dělá pod autem po každé když stojím, loužička v místech pod pravým světlem, v místě přechodu nárazník-dekl to je vlhké a tudy to kape. Je to chladicí kapalina. Není v těch místech někde protékající vodní pumpa ? Nějak nemůžu zjistit, odkud to přesně teče. O1, 2001, TDI 66kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serz Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Mi to dělá taky, klima si ucvrkne kondenzát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 19. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2006 I když klima vůbec nebyla zapnutá ? To se mi nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 co jineho by to bylo? podle me staci, ze mas zapnutou ventilaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 19. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Při teplotě 24° C při vypnuté klimatizaci(nemám Climatronic, jen AC) se snad voda nemá kde srážet, ne ? Když jsem na to sahal, připadalo mi to jako chladicí kapalina s nemrznoucí směsí a ta jen tak přece téct nemůže, proto mě napadla třeba ta pumpa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekanik Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Pokud je to opravdu chladici kapalina (cervena) tak to tece nejspis vodni pumpa. Sundej kryt rozvodu a uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 taky je snad vidět, jestli klesla hladina v nádobce, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 No musel jsem dolít skoro po roce, cca litr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 kolik máš najeto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 22. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Mám nějakých 177 tis.km. Ve kterých místech je vůbec umístěna vodní pumpa ? Vpředu, vzadu ? Snažil jsem se v rychlosti něco vykoukat, ale shora tam není vidět přes všechny ty kryty nic Protože se mi zdá, že ta loužička je dost vepředu a kape to v přechodu nárazník-spodní dekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 kdy se naposledy měnila voní pumpa? Jestli si tedy vůbec pamatuješ. Je pod krytem rozvodů, ale špatně se tam může. Myslím, že ta kontrola dod. pumpy tě nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 22. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Jasný že je pod krytem rozvodů, ale ve kterých místech ? Já jsem jí vůbec ještě neměnil a jestli se někdy měnila, tak o tom pochybuji, zřejmě je původní, asi mě fakt výměna nemine.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 cca před měsícem jsem měl stejný problém, tekla mi takhle chladíci kapalina, přes noc jsem dal pod auto karton a tam kde to udělalo loužičku, tak tam sem v těch místech začal zkoumat motor, a z boku něj to bylo celý mokrý, tak sem to dal do servisu a vyměnili mi tam jenom něaký těsnění (něaká posraná gumička) který stálo 200kč a od tý doby mám pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Mě ubejvala trošku chl. kapalina-netekla.A když sem dělal rozvody tak byla vodní pumpa ze spodu červená od chl. kap.Od té doby pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.